Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste ca-n filme

Off topic: Ready, set, read!

Cap. 3- "B" de la "bani" si bani de la Bobby

In fata unei ferestre se putea observa o silueta bine conturata. Era un tanar cu parul de culoarea boabelor proaspete de cafea si ochii ca doua saphire stralucitoarea.
Statura lui impunatoare exprima perfectiunea desi in privirea lui era neliniste. Parea ca in interiorul lui era o furtana desi in jurul lui era liniste completa.
Dar linistea ii fu distrusa de scartitul usii. Apoi observa cum o tanara cu parul lung si moale de culoarea onixului si ochii ca doua mure intra in camera.
Tanarul ii saruta mana cu pielea matasoasa si alba ca spuma laptelui apoi o primi inauntru.
-Buna, Bobby! Ce doreai de la mine? intreba ea curioasa.
-Amanda... ia loc. (ii spuse el destul de serios)
-Ce se intampla? Spune, Bobby! Nu ma speria! A patit Erwein ceva? intreba ea.
-Nu ii mai spune "Erwein"! Sti la fel de bine ca si mine ca il cheama Sam. (o intrerupse Bobby nemultumit)
-Si totusi, ce e cu el, Bobby?! spuse ea pierzandu-si rabdarea.
-Mai sti cand mi-ai zis sa-l tin ocupat weekend-ul asta ca sa ne distram si noi?
-Nu ma lua pe ocolite. Ce i-ai facut? spuse ea enervata.
-Hmm... ei bine el s-a... adica el si cu Irene si... sake... si...
-S-au imbatat, si? spuse Amanda sceptica.
-Si nestiind de ei... s-au... impreuna au... intelegi tu... adica...
-Adica s-a culcat cu ea?! izbucni Amanda nervoasa.
-Pai da... adica nu... adica eu nu am crezut ca...
-Bobby... dar asta e o veste minunata! Poate fata asta ne va scapa pe veci de Sam! spuse ea imbratisandu-l pe Bobby.
Intre timp, Irene era foarte ocupata cu strangerea unor bagaje. Roscata parea sa plece intr-o calatorie lunga judecand dupa toate lucrurile pe care le lua cu ea. In timp ce impacheta, lasand cate un suspin sau cate o lacrima sa-i scape.
"Pot sa fac asta? Desigur dar... oare pot sa plec asa... asa... nu. Voi pleca oricum. Mi-am neglijat prea mult cariera de model si in plus... voi pleca. Adio, Miami. Mi-a placut acest loc" (gandi Irene in timp ce isi urca valizele intr-un taxi care o va duce la aeroport)
Dupa 2 zile in care Sam nu a facut altceva decat sa-si revina din betia de care avusese parte, el deschise televizorul si ramase "impietrit" la auzul stiri:
"-Celebra actrita Irene Brown a parasit ieri orasul Miami din statul Florida unde avusesera loc filmarile filmului "Waste of Time" din distributia careia facea parte in rolul principal. Momentan nu se stie daca actrita s-a intors in orasul ei natal San Francisco sau daca a plecat in vreo scurta vacanta dar cert este ca zvonurile despre relatia ei cu actorul Sam Higgs sunt risipite."
-Oh, Doamne! sopti Sam socat la auzul vestii.
Intre timp, roscata ajunse in aeroportul din San Francisco, acolo fiind intampinata de un barbat putin mai in varsta decat ea. Acel barbat avea parul rosu ca sangele si ochii de culoarea sangelui uscat ce o intampina vesel.
-Salut, surioara! spuse el.
-Fratioare, bine te-am gasit! spuse ea ibratisandu-l.
Cei doi se indreptara catre casa baiatului si Irene se simti foarte bine sa fie din nou acasa, in San Francisco, orasul ei natal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Off topic: Hope you liked it. Asta e o intorsatura noua de situatie deci... we'll see what's next.

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste ca-n filme - de aoixtenshi - 17-01-2009, 07:54 PM
RE: Dragoste ca-n filme [Original] - de Kinder - 17-01-2009, 08:45 PM
RE: Dragoste ca-n filme [Original] - de Kali?! - 17-01-2009, 08:55 PM
RE: Dragoste ca-n filme [Original] - de Kinder - 18-01-2009, 05:32 PM
RE: Dragoste ca-n filme [Original] - de Kali?! - 18-01-2009, 06:08 PM
RE: Dragoste ca-n filme [Original] - de aoixtenshi - 23-01-2009, 09:29 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)