Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I won't let you die again [+16] (Kaleido Star)

Wow!o//o Ooo Doamne,ooo Doamne!o//o Cat ma bucur ca ati citit!Va multumesc atat de mult pentru laude!Chiar m-ati facut sa ma simt bine! =^.^= Continuarea o voi pune cam peste 2 saptamani(ce sa-i faci,la mine dureaza circa 3 saptamani sa scriu un capitol),insa ma voi stradui sa fie pe masura asteptarilor voastre.Nu-mi vine sa cred!o//o
Oricum,ca sa nu va plictisiti m-am gandit sa va pun poza cu Felicia si de asemenea sa va ofer cateva lamuriri.(nu va zic prea multe pentru ca vreau totusi sa citit in continuare)

miky_star_girl
Ma bucur ca ti-ai dat seama ca Felicia seamana foarte mult cu Layla Hamilton(aceasta era si intentia mea),insa incearca sa privesti personajul in ansambul(cred ca e cam greu avand in vedere ca deabia a aparut in fic).Parca totusi ii lipseste ceva,nu?Ei bine,vei afla mai incolo ce-i lipseste,insa iti pot spune de la inceput ca nu este Layla.Are o legatura cu Layla si Yuri,insa nu este ea.Vei vedea in urmatoarele capitole.

Sadic_Soul
Citat:Acum daca actiunea se pertrece dupa mortea Laylei,cum o sa mai fie un fic Layla&Yuri?
Ei,uite exect aici este originalitatea fic-ului!(sper eu)Am zis la inceput ca va aparea cuplul Layla&Yuri,insa fic-ul nu este numai despre acest cuplu.Sa zicem doar ca povestea lor este motivul pentru care toate acestea se intampla.Si,inca ceva (ca sa nu va las nelamuriti) : cele doua persoane care apar la inceputul fic-ului(in prima parte) sunt Layla si Yuri.Ce ziceti acum? ^.~

Gata!Mai multe nu va zic!Layla va mai aparea si ea,insa...secret!Va las sa descoperiti si iertati-ma daca v-am lasat in impas. =^.^=

Aaa...Beta-ul nu este un program,este o persoana(in cazul meu cel mai bun prieten) pe care am rugat-o sa imi corecteze posibilele greseli.Nu folosesc niic un program,pur si simlu ma straduiesc sa fiu atenta. =^.^=

Acum vine si poza pe care v-am promis-o.
Felicia
[Imagine: 2vmu3oj.jpg]
[center][Imagine: 2ibj691.jpg][/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: I won't let you die again [+16] (Kaleido Star) - de Maria Kurenai - 20-01-2009, 11:58 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 22.854 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Kaleido star - continuarea povestii mailin 17 11.628 24-03-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: RinMi♫♪
  [kaleido star]Kaleido Star: Recreation AoiButterfly 17 11.310 03-08-2009, 09:10 AM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Kaleido Star-O alta viata adyna_45 7 6.561 02-12-2008, 03:58 PM
Ultimul răspuns: adyna_45
  A new shining star [Kaleido star fanfic] angeliqueVampire 20 18.134 15-10-2008, 05:48 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire
  Kaleido star sora and leon Yukira1234 30 29.895 13-07-2008, 11:01 PM
Ultimul răspuns: Yukira1234
  KALEIDO STAR FIC!!!!! Kai 0 4.415 01-12-2007, 10:36 AM
Ultimul răspuns: Kai
  KALEIDO STAR!!!!! phoenixul prinde aripi noi bebelusha_bv 2 7.989 08-09-2007, 03:44 PM
Ultimul răspuns: bebelusha_bv

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)