19-01-2009, 10:47 PM
5 lucruri care imi plac :
1.Ciocolata (yumy , mai ales cea de casa )
2.Muzica (viata fara muzica nu are sens)
3.Desenul (cand desenez ce am eu chef si nu cand vine profa de desen sa spuna ca ea vede altfel umbrele >_< )
4.Sa ma cert/bat cu baietii (ma distreaza sa ii vad cum se chinuie sa ma calmeze dupa ce m-au enervat )
5.Sa ma madaresc (o fac fie ca sunt obosita , fie ca sa enervez pe cineva )
2.Muzica (viata fara muzica nu are sens)
3.Desenul (cand desenez ce am eu chef si nu cand vine profa de desen sa spuna ca ea vede altfel umbrele >_< )
4.Sa ma cert/bat cu baietii (ma distreaza sa ii vad cum se chinuie sa ma calmeze dupa ce m-au enervat )
5.Sa ma madaresc (o fac fie ca sunt obosita , fie ca sa enervez pe cineva )
5 lucruri care nu imi plac:
1.Telefonul mobil ( teh , tot timpul am impresia ca l-am pierdut , i se descarca bateria cand mi-e lumea mai draga , are memorie scurta *oh my * )
2.Profitorii (se madaresc ca sa ii ajuti si dupa ce le faci pe plac , nu au pic de recunostinta )
3.Neoanele (ma doare capul de la ele x.x )
4.Frigul (asta inseamna nas infundat , haine groase , groaza de a iesi afara )
5.Incuiatii (asa le spun tuturor celor care nu stiu de manga si anime , pentru ca , pe langa faptul ca sunt neinformati , mai arunca si cuvinte stupide pentru a se dat mari si tari )
2.Profitorii (se madaresc ca sa ii ajuti si dupa ce le faci pe plac , nu au pic de recunostinta )
3.Neoanele (ma doare capul de la ele x.x )
4.Frigul (asta inseamna nas infundat , haine groase , groaza de a iesi afara )
5.Incuiatii (asa le spun tuturor celor care nu stiu de manga si anime , pentru ca , pe langa faptul ca sunt neinformati , mai arunca si cuvinte stupide pentru a se dat mari si tari )