19-01-2009, 09:49 PM
SALVAREA
Sakura fiind atat de bucuroasa pentru ca il va salva, se duse langa el zicandu-i:
- Sasuke, te voi salva, vei fi din nou langa mine iubirea mea! ii zise rozalia, fiind apoi intrerupta de glasul agitat al doctorului.
- Domnisoara Haruno va aseapta sala de operatie!
- Da, vin imediat! zise Sakura plangand.
Inima ii era cat un purice, ii era teama ca va pati ceva dar in acelasi timp era bucuroasa pentru ca ii va salva viata ingerului ei.
Intrata in sala de operatie rozalia se puse pe pat, anestezistul isi incepu treaba, dar inainte ca fata sa adoarma zise cateva cuvinte:
- Iubirea mea daca eu voi muri, tu vei traaa........si adormii.
In fata salii de operatie unde era Sakura, prietenii ei erau disperati, nu stiau ce se va putea intampla cu rozalia lor.
Doctorii erau acolo de mult timp si credeau ca s-a intamplat ceva cu rozalia si ca a aparut o complicatie.
- Sakura haide rezista, nu te da batuta! zise Naruto.
Deodata langa el se apropie Hinata.
- Naruto, nu mai fi asa abatut, sunt sigura ca Sakura nu a patit nimic si transplatul va fi in regula, asa ca stai linistit! ii zise Hinata, incercand sa il calmeze pe blond.
- Sunt sigur ca Sakua nu va pati nimic dat totusi de ce stau doctori atat de mult?
- Mai bine hai cu mine la cantina spitalului sa bei o cafea, poate te mai linistesti si iesi din starea asta de neliniste. ii zise Hinata
- Bine, ai dreptate sa mergem.
Hianta pleca cu bolndul la cantina, iar ceilalti ramasera sa astepte pana cand va iesi doctorul din operatie.
Deja trecuse 3 ore si jumatate, Naruto si bruneta se intorsesera deja langa ceilalti si doctorul tot nu iesise din operatie, dar deodata usa unde avusese loc operatia rozaliei, se deschise; iesind doctorul impreuna cu echipa de medici, rozalia si cateva asistente.
Au dus-o pe rozalie in alta camera si doctorul se opri langa ceilalti spunandu-le:
- Operatia a descurs fara nici-o complicatie si speram ca Sasuke va accepta rinichiul de la Sakura. le zise doctorul
- Pai si domnule doctor putem sa o vedem pe Sakura? il intreba Garra pe doctor
- Acum nu, doar peste 12 ore trebuie tinuta sub observatie sa vedem daca va aprea vreo complicatie, daca totul va fi in regula in urmatoarele 12 ore puteti sa o vedeti. zise doctorul
Naruto se duse langa geamul de la camera rozaliei, dar fu intrerupt din gandire de Ino care il intreba:
- Naruto stii cumva cand ii vor face operatia lui Sasuke?
- Nu, dar ma duc sa intreb!
Ajuns in fata camerei lui Sasuke observa ca nu mai era acolo si devenii foarte agitat, iar inima ii era cat un purice si cuprinsa de teama ca brunetul ar fi murit, dar vaz o asistenta care aranja aparatele si intra in camera.
- Ma scuzati, dar unde este pcientul Sasuke Uchiha?
- Deoarece starea lui devenise mult mai grava doctorii au decis sa intre imediat in operatie.
- Pai si stiti cumva in ce stare se afla?
- Imi pare rau dar nu stiu, asta veti afla atunci cand vor iesi din operatie.
- Oricum va multumesc!, buna ziua
- La revedere!
Naruto merse singur pe saloanele spitalului ingrijorat de starea celor doi, se temea ca rozalia va pati ceva rau ca nu va putea rezista doar cu un singur rinichi dar se temea si de starea brunetului, daca nu va accepta rinichiul de la rozalie si ca va muri in opratie, ce se va intampla cu cei doi?
Se apropia de ceilalti prieteni si observa ca unii dintre ei plecau.
- Hei, unde va duceti?
- Pai stii Naruto nu mai putem sa stam pentru ca mama noastra este singura acasa si stii ca este cam bolnava. ii zise Temari care se pregatea sa plece impreuna cu fratii ei Garra si Kankuro.
- Hinata tu pleci?
- Nu, dar pleaca ceilalti! ii zise bruneta
- Pai daca au plecat toti se pare ca am ramas doar noi doi.
- Da!
Dupa ce ceilalti au plecat bruneta si blondul au ramas pe saloanele spitalului.
Deodata doctori iasa din sala de operatie impreuna cu Sasuke.
- Domnule doctor, cum se simte Sasuke?
- Acum este bine si operatia a decurs foarte bine, iar pacientul a acceptat rinichiul de la Sakura.
- Si cand se va trezi?
- Pai dupa anestezic, dar nu puteti sa intrati la el numai dupa 12 ore tinut sub observatie.
- Da, am inteles si va multumesc!
- Buna ziua! ii zise doctorul
- Da, la revedere!
Se facuse tarziu iar Naruto si Hinata inca stateau pe scaunele din spital, de la atata oboseala Hinata adormise pe umarul blondului.
Se facuse dimineata iar Naruto nu inchisese un ochi toata noaptea fiind prea ingrijorat din cauza celor doi. Se facuse deja ora 09:45 dimineata si Hinata incepea sa se trezeasca.
- Cum ai dormit? o intreba Naruto pe bruneta
- Ma cam doare gatul in rest nu am nimic! ii zise Hinata putin inrosind la fata, il placea pe Naruto dar nu voia sa recunoasca.
- Atunci hai sa vedem daca cei doi s-au trezit.
- Bine du-te tu la Sasuke iar eu la Sakura! ii zise Hinata.
Naruto ajuns in fata camerei brunetului observa ca acesta se trezise deja.
- Ah ce pocarie, sa imi bag picioarele ce ma doare rinichiul!
Naruto intra pe usa rambind.
- Se pare ca ti-ai revenit, nu-i asa?
- Offfffff…..cand te vad si pe tine cu zambetul ala pe fata, ma derutezi mai rau si apropo ce caut eu in spital?
- Pai ai fost injunhiat de un hot in rinichiul drept si Sakura ti-a donat un rinichi.
- Cum?!?, Sakura mi-a donat un rinichi!
- Da!
- Prostule nu trebuia sa o lasi, daca a patit ceva si totul e din cauza mea!
- Sasuke, stai linistit rozalia nu a patit nimic si acum se recupereaza!
- Oricum tot un prost esti!
- Offffffffff……….se pare ca nu te-ai schimbat deloc!
- Nu mai sta aici ca un dobitoc si du-te sa vezi cum se simte Sakura!
Naruto era langa usa dar inainte ca sa plece zice cateva cuvinte care il facura pe brunet sa isi iasa din minti.
- Se pare ca incepi sa simti ceva pentru Sakura!
- Pleaca dracu odata dobitocule, ca daca nu ma scol din pat si te bat cu mana mea!
- Bine bine! si blondul pleca lasandu-l pe brunet plin de nervi.
Ajuns in camera la Sakura, -se trezise deja si vorbea cu Hinata, cand rozalia il vede pe Naruto tresare imediat.
- Naruto ai fost la Sasuke, cum se simte?
- Se pare ca are nervi la maxim si daca mai stateam in camera sigur ma batea! ii zise Naruto zambind
- Si altceva nu a mai zis? il intreaba rozalia sperand ca va intreba de ea.
- Ba da, a intrebat de tine si de asta era pe puncul sa ma bata!
Deodata rozalia capata un zambet plin de fericire deoarece brunetul a intrebat de ea.
- Si ce a zis?
- Pai cum te simti si ca sunt un prost ca te-am lasat sa ii donezi un rinichi, eu cred ca ii era teama ca sa nu patesti ceva!
- Spunei ca sunt bine, dar starea mea nu conteaza, el cu se simte?
- Pai il doare rinichiul si de durere a inceput sa injure!
Rozalia incepu sa rada gingas de spusele blondului dar ea in sufletul ei radea de bucurie ca brunetului ii pasa de ea.
- Ei bine acum ma duc la Sasuke ca sa nu se mai enerveze pe mine!
- Bine pa!
Ramase singure Sakura si Hinata au inceput sa discute.
- Sakura vreau sa te intreb ceva dar sa imi raspunzi sincer!
- Da zi!
- Tu ai inceput sa il placi pe Sasuke?
- Nu! ii zise rozalia tinand capul in jos pentru asi ascunde roseata din obraji
- Nu te ascunde de mine, zi!
- Bine il plac dar sa nu zici la nimeni, da? ii sufletul ei rozalia nu il placea, il iubea pe brunet.
Ajuns in camera lui Sasuke, Naruto intra incet finduii frica de brunet si ca de data asta ii va arunca cu ceva in cap, cum aude usa brunetul reactioneaza imediat.
- Ai venit, ce ti-a luat asa mult?
- Pai am vorbit cu fetele!
- Lasa nu conteaza, ce a zis Sakura?
- Pai se simte bine dar ea nu e asa nervoasa ca tine!
- Siiiii…….de mine a intrebat?
- Da!
- Si ce iai zis?
- Ca ai nervi si ca iti pasa de ea!
- Bine mamaliga, acum pleaca vreau sa ma odihnesc!
- Ce caracter, sunt eu prost ca mai vin pe la tine! ii zise Naruto plecand din camera.
Singur in camera Sasuke sa gandea la Sakura ,, Oare ce face acum, nu imi vine sa cred, oare ma place? mai bine nu imi fac iluzii, dupa tot ce i-am facut dar totusi……. dar sirul de ganduri fu intrerupt de doctor.
- Cum se simte pacientul nostru?
- Nimic decat durerea asta care ma face sa ma urc pe pereti!
- Deci daca te simti bine in doua zile vei fi externat.
- Serios?
- Da! ii zise doctorul landu-i sange din mam pentru noile analize dupa operatie.
- Gata am terminat, buna ziua!
- La revedere!
Doctorul pleca din camera brunetului si se indrepta spre camera rozaliei pentru ai lua sange pentru analize.
- Buna ziua!
- Buna zina domnule doctor!
- Deci se pare ca si tu te simti bine, daca analizele vor iesi bine tu si cu Sasuke veti putea iesi din spital poimaine!
- Da?
- Da, acum ti-am luat sange si trebuie sa plec pentru analize, la revedere!
- La revedere!
Deodata lui Sakura ii suna telefonul, era Sasuke, nu stia ca se faca daca ii va raspunde, sigur va incepe sa se balbaie si se va face de ras dar pana la urma isi lua inima in dinti si ia raspuns la telefon.
- Da?
- Alo, Sakura cum te simti?
Ei bine asta a fost si urm capitol, nu e pe asteptarile voastre darrrrrrr sper sa va placa :-SS
Sakura fiind atat de bucuroasa pentru ca il va salva, se duse langa el zicandu-i:
- Sasuke, te voi salva, vei fi din nou langa mine iubirea mea! ii zise rozalia, fiind apoi intrerupta de glasul agitat al doctorului.
- Domnisoara Haruno va aseapta sala de operatie!
- Da, vin imediat! zise Sakura plangand.
Inima ii era cat un purice, ii era teama ca va pati ceva dar in acelasi timp era bucuroasa pentru ca ii va salva viata ingerului ei.
Intrata in sala de operatie rozalia se puse pe pat, anestezistul isi incepu treaba, dar inainte ca fata sa adoarma zise cateva cuvinte:
- Iubirea mea daca eu voi muri, tu vei traaa........si adormii.
In fata salii de operatie unde era Sakura, prietenii ei erau disperati, nu stiau ce se va putea intampla cu rozalia lor.
Doctorii erau acolo de mult timp si credeau ca s-a intamplat ceva cu rozalia si ca a aparut o complicatie.
- Sakura haide rezista, nu te da batuta! zise Naruto.
Deodata langa el se apropie Hinata.
- Naruto, nu mai fi asa abatut, sunt sigura ca Sakura nu a patit nimic si transplatul va fi in regula, asa ca stai linistit! ii zise Hinata, incercand sa il calmeze pe blond.
- Sunt sigur ca Sakua nu va pati nimic dat totusi de ce stau doctori atat de mult?
- Mai bine hai cu mine la cantina spitalului sa bei o cafea, poate te mai linistesti si iesi din starea asta de neliniste. ii zise Hinata
- Bine, ai dreptate sa mergem.
Hianta pleca cu bolndul la cantina, iar ceilalti ramasera sa astepte pana cand va iesi doctorul din operatie.
Deja trecuse 3 ore si jumatate, Naruto si bruneta se intorsesera deja langa ceilalti si doctorul tot nu iesise din operatie, dar deodata usa unde avusese loc operatia rozaliei, se deschise; iesind doctorul impreuna cu echipa de medici, rozalia si cateva asistente.
Au dus-o pe rozalie in alta camera si doctorul se opri langa ceilalti spunandu-le:
- Operatia a descurs fara nici-o complicatie si speram ca Sasuke va accepta rinichiul de la Sakura. le zise doctorul
- Pai si domnule doctor putem sa o vedem pe Sakura? il intreba Garra pe doctor
- Acum nu, doar peste 12 ore trebuie tinuta sub observatie sa vedem daca va aprea vreo complicatie, daca totul va fi in regula in urmatoarele 12 ore puteti sa o vedeti. zise doctorul
Naruto se duse langa geamul de la camera rozaliei, dar fu intrerupt din gandire de Ino care il intreba:
- Naruto stii cumva cand ii vor face operatia lui Sasuke?
- Nu, dar ma duc sa intreb!
Ajuns in fata camerei lui Sasuke observa ca nu mai era acolo si devenii foarte agitat, iar inima ii era cat un purice si cuprinsa de teama ca brunetul ar fi murit, dar vaz o asistenta care aranja aparatele si intra in camera.
- Ma scuzati, dar unde este pcientul Sasuke Uchiha?
- Deoarece starea lui devenise mult mai grava doctorii au decis sa intre imediat in operatie.
- Pai si stiti cumva in ce stare se afla?
- Imi pare rau dar nu stiu, asta veti afla atunci cand vor iesi din operatie.
- Oricum va multumesc!, buna ziua
- La revedere!
Naruto merse singur pe saloanele spitalului ingrijorat de starea celor doi, se temea ca rozalia va pati ceva rau ca nu va putea rezista doar cu un singur rinichi dar se temea si de starea brunetului, daca nu va accepta rinichiul de la rozalie si ca va muri in opratie, ce se va intampla cu cei doi?
Se apropia de ceilalti prieteni si observa ca unii dintre ei plecau.
- Hei, unde va duceti?
- Pai stii Naruto nu mai putem sa stam pentru ca mama noastra este singura acasa si stii ca este cam bolnava. ii zise Temari care se pregatea sa plece impreuna cu fratii ei Garra si Kankuro.
- Hinata tu pleci?
- Nu, dar pleaca ceilalti! ii zise bruneta
- Pai daca au plecat toti se pare ca am ramas doar noi doi.
- Da!
Dupa ce ceilalti au plecat bruneta si blondul au ramas pe saloanele spitalului.
Deodata doctori iasa din sala de operatie impreuna cu Sasuke.
- Domnule doctor, cum se simte Sasuke?
- Acum este bine si operatia a decurs foarte bine, iar pacientul a acceptat rinichiul de la Sakura.
- Si cand se va trezi?
- Pai dupa anestezic, dar nu puteti sa intrati la el numai dupa 12 ore tinut sub observatie.
- Da, am inteles si va multumesc!
- Buna ziua! ii zise doctorul
- Da, la revedere!
Se facuse tarziu iar Naruto si Hinata inca stateau pe scaunele din spital, de la atata oboseala Hinata adormise pe umarul blondului.
Se facuse dimineata iar Naruto nu inchisese un ochi toata noaptea fiind prea ingrijorat din cauza celor doi. Se facuse deja ora 09:45 dimineata si Hinata incepea sa se trezeasca.
- Cum ai dormit? o intreba Naruto pe bruneta
- Ma cam doare gatul in rest nu am nimic! ii zise Hinata putin inrosind la fata, il placea pe Naruto dar nu voia sa recunoasca.
- Atunci hai sa vedem daca cei doi s-au trezit.
- Bine du-te tu la Sasuke iar eu la Sakura! ii zise Hinata.
Naruto ajuns in fata camerei brunetului observa ca acesta se trezise deja.
- Ah ce pocarie, sa imi bag picioarele ce ma doare rinichiul!
Naruto intra pe usa rambind.
- Se pare ca ti-ai revenit, nu-i asa?
- Offfffff…..cand te vad si pe tine cu zambetul ala pe fata, ma derutezi mai rau si apropo ce caut eu in spital?
- Pai ai fost injunhiat de un hot in rinichiul drept si Sakura ti-a donat un rinichi.
- Cum?!?, Sakura mi-a donat un rinichi!
- Da!
- Prostule nu trebuia sa o lasi, daca a patit ceva si totul e din cauza mea!
- Sasuke, stai linistit rozalia nu a patit nimic si acum se recupereaza!
- Oricum tot un prost esti!
- Offffffffff……….se pare ca nu te-ai schimbat deloc!
- Nu mai sta aici ca un dobitoc si du-te sa vezi cum se simte Sakura!
Naruto era langa usa dar inainte ca sa plece zice cateva cuvinte care il facura pe brunet sa isi iasa din minti.
- Se pare ca incepi sa simti ceva pentru Sakura!
- Pleaca dracu odata dobitocule, ca daca nu ma scol din pat si te bat cu mana mea!
- Bine bine! si blondul pleca lasandu-l pe brunet plin de nervi.
Ajuns in camera la Sakura, -se trezise deja si vorbea cu Hinata, cand rozalia il vede pe Naruto tresare imediat.
- Naruto ai fost la Sasuke, cum se simte?
- Se pare ca are nervi la maxim si daca mai stateam in camera sigur ma batea! ii zise Naruto zambind
- Si altceva nu a mai zis? il intreaba rozalia sperand ca va intreba de ea.
- Ba da, a intrebat de tine si de asta era pe puncul sa ma bata!
Deodata rozalia capata un zambet plin de fericire deoarece brunetul a intrebat de ea.
- Si ce a zis?
- Pai cum te simti si ca sunt un prost ca te-am lasat sa ii donezi un rinichi, eu cred ca ii era teama ca sa nu patesti ceva!
- Spunei ca sunt bine, dar starea mea nu conteaza, el cu se simte?
- Pai il doare rinichiul si de durere a inceput sa injure!
Rozalia incepu sa rada gingas de spusele blondului dar ea in sufletul ei radea de bucurie ca brunetului ii pasa de ea.
- Ei bine acum ma duc la Sasuke ca sa nu se mai enerveze pe mine!
- Bine pa!
Ramase singure Sakura si Hinata au inceput sa discute.
- Sakura vreau sa te intreb ceva dar sa imi raspunzi sincer!
- Da zi!
- Tu ai inceput sa il placi pe Sasuke?
- Nu! ii zise rozalia tinand capul in jos pentru asi ascunde roseata din obraji
- Nu te ascunde de mine, zi!
- Bine il plac dar sa nu zici la nimeni, da? ii sufletul ei rozalia nu il placea, il iubea pe brunet.
Ajuns in camera lui Sasuke, Naruto intra incet finduii frica de brunet si ca de data asta ii va arunca cu ceva in cap, cum aude usa brunetul reactioneaza imediat.
- Ai venit, ce ti-a luat asa mult?
- Pai am vorbit cu fetele!
- Lasa nu conteaza, ce a zis Sakura?
- Pai se simte bine dar ea nu e asa nervoasa ca tine!
- Siiiii…….de mine a intrebat?
- Da!
- Si ce iai zis?
- Ca ai nervi si ca iti pasa de ea!
- Bine mamaliga, acum pleaca vreau sa ma odihnesc!
- Ce caracter, sunt eu prost ca mai vin pe la tine! ii zise Naruto plecand din camera.
Singur in camera Sasuke sa gandea la Sakura ,, Oare ce face acum, nu imi vine sa cred, oare ma place? mai bine nu imi fac iluzii, dupa tot ce i-am facut dar totusi……. dar sirul de ganduri fu intrerupt de doctor.
- Cum se simte pacientul nostru?
- Nimic decat durerea asta care ma face sa ma urc pe pereti!
- Deci daca te simti bine in doua zile vei fi externat.
- Serios?
- Da! ii zise doctorul landu-i sange din mam pentru noile analize dupa operatie.
- Gata am terminat, buna ziua!
- La revedere!
Doctorul pleca din camera brunetului si se indrepta spre camera rozaliei pentru ai lua sange pentru analize.
- Buna ziua!
- Buna zina domnule doctor!
- Deci se pare ca si tu te simti bine, daca analizele vor iesi bine tu si cu Sasuke veti putea iesi din spital poimaine!
- Da?
- Da, acum ti-am luat sange si trebuie sa plec pentru analize, la revedere!
- La revedere!
Deodata lui Sakura ii suna telefonul, era Sasuke, nu stia ca se faca daca ii va raspunde, sigur va incepe sa se balbaie si se va face de ras dar pana la urma isi lua inima in dinti si ia raspuns la telefon.
- Da?
- Alo, Sakura cum te simti?
Ei bine asta a fost si urm capitol, nu e pe asteptarile voastre darrrrrrr sper sa va placa :-SS
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science