09-12-2007, 01:29 AM
jo nuj dc jetix isi mai bate kapul..........adik hey, intr-un an ma uit la 20 de ap ji dupa un an, ajtia se gandesk sa mai dea ep noi........JALNIK...........jo cred k la ei qvantul a cenzura e cv normal knd vine vb de naruto......traducerea: PENIBILA!!! adik saraka Kurenai, Karekai? ji de knd il cheama pe naruto, naruto umuzaki?asta nu-i o inventzie inpotriva lui jertix dar HELLO!!! 6 luni m-am uitat la 20 de ep....le jtiu in romanejte.......pppffffaaaaaaaa!!!! de park as vb numa ep alea toata ziua....ma rog...bietul meu Sasuke kred k s-a simtzit ayurea dupa ce inkapabilii aia i-au pocit in halul asta numele, saske uchihea? sau ce sa mai sp de kakashi nu numai k i se sp mai nou kukashi, dar ma fascineaza faptul k in lok de sharingan el sp sharigan.........CONCLUZIE: jetix ar trebui sa i-a mai mult animeurile in serios ji sa lase balta desenela alea de 2 ani...pana ji cartoon o sa-l depaseask intr-o buna zi, sa speram...desene animate de pe jetix preqm: iggie arbucle ji capitanul falmingo...eu le-as taia din program ji as pune mai bn nijte anime noi...sa speram k la shippuuden nu o sa dea 20 de ep intr-unu k jo at nuj ce o sa mai fak...defapt nu cred k o sa mai dea shippuuden, dar dak da dar nu o sa dea, dar totuji dak da: jo o sa fiu bunik pe tp in kre ei o sa "difuzeze" shippuudenul...PS:JETIX MATURIZEAZATE RPD PANA NOI, FANII NARUTO NU NE VOM RAZBUNA PE TN...JETIX MAI ARE NOROK Q CEI DE 8,9,10 ANI KRE INK NU AU AFLAT K EXISTA EP IN ORIGINAL PE NET SAU KRE NU AU NET...