18-01-2009, 12:49 PM
Off topic: Respirati adanc. Acum sa vedeti capitol tare.
Cap. 2- Efectul "Alcool"
Pe platoul de filmare era o atmosfera neobisnuita. Sau poate... nu chiar.
Bobby, cel mai fitos si bine platit actor ii facea Irenei un scandal... mai mai sa se ia la bataie. De ce?
Pai pentru ca Sam nu numai ca intarziase la filmari dar atunci cand ajunsese era plin de pamant si se trantise pe un scaun adormind in 4 secunde.
-Offff, Doamne! Cum il trezim, femeie?! striga Bobby.
-De unde sa stiu? Tu nu vezi in ce hal e?! Lasa-l sa doarma. (spuse Irene)
-Prea bine. Ai tu grija de el. (spuse Bobby plecand)
Irene se uita apoi la baiatul adormit. Nu stia ce se intamplase cu el dar ii era mila sa-l trezeasca. Ea hotari ca tot ce avea sa faca era sa-i vegheze somnul.
Cand Sam se trezi Irene putu sa-i observe mai bine zgarieturile pe care le avea acesta.
-Sam, ce ti s-a intamplat? intreba ea speriata.
-Multe... raspunse baiatul "Poate se intamplau mai putine daca puneai si tu o scara la balconul ala sau o saltea peste tufa cu trandafiri pe care am aterizat" (gandi el apoi)
-Esti zgariat. Hai sa te dau cu spirt sa nu se infecteze.
-Bine. (zise baiatul dupa care isi desfacu camasa lasand la iveala un abdomen bine lucrat)
-Pai atunci... vino. (spuse Irene dupa care avu cat de cat grija de el)
Sam ii admira grija fata de el. Aprecia foarte mult latura angelica a Irenei. Cat despre ea... ei bine Irene era "topita" dupa el pentru ca nu se vaita dar era usor speriata ca poate el nu dorea sa vorbeasca cu ea.
Mai tarziu, veni regizorul care le dadea ultimele detalii despre petrecerea de vineri.
-Bun. Petrecerea va fi in Club Tropic. Veniti vineri seara la ora 8, iar prezenta este obligatorie. S-a inteles? incheie regizorul.
-Desigur. (repetara cu totii in cor ca de obicei)
In acea dupamiaza, Sam ajunse acasa si se tranti pe canapea. Dar nu apuca sa inchida bine ochii ca ii suna mobilul si intinse mana dupa el, apoi raspunse.
-Da. (spuse el dezinteresat)
-Buna, iubitule! ii spuse o voce de femeie.
-Buna, Amanda. (raspunse el plictisit)
-Iubitule, eu sunt plecata weekend-ul asta. Ne vedem luni.
-Bine, pa. (incheie el discutia inchizandu-i telefonul in nas.) Offff, femeia asta! De ce nu am avut eu parte de una ca Irene? spuse el apoi.
In seara urmatoare, toti erau prezenti la petrecere. Aproape toti... Irene fiind ultima ca de obicei si lasand o urma de mister in intarzierea ei.
Cand intra in sala, toti ramasera cu gura cascata. Irene purta o rochie neagra si lunga, taiata in doua de la genunchi ce-i lasa la iveala picioarele gingase de printesa. Cat despre coafura ei... Irene avea ca de obicei o coafura copilaroasa dar dragalase.
Petrecerea incepu. Toata lumea radea si se distra dansand sau band diferite bauturi de la bar.
Rezultatul? Pe la ora 12, Irene si Sam erau beti morti. Ei incercara sa mearga acasa si ajunsera cu chiu cu vai acasa la Sam.
Cei 2 se trantira pe pat si se sarutara.
-Dezbraca-te! spuse Irene care abea isi mai tinea ochii deschisi de beata ce era.
-Hai mai lasa-ma! spuse el la fel de beat.
-Nu esti barbat daca n-o faci.
-Atunci fa-o si tu. Jos textila, draguta!
A doua zi, erau amandoi in patul lui Sam. Cei doi dormeau unul langa altul, iar Irene avea mana pe fata lui Sam.
-Hmmm.... Ce sa intamplat? intreba el adormit.
-Nu stiu... (spuse ea)
-Ah... Ma doare capul! spuse el frecandu-se cu mana pe frunte.
-Ma duc sa-ti aduc ceva sa-ti treaca. (spuse ea dandu-se jos din pat)
-Ah... Irene? rosti el usor socat.
-Ce e? intreba ea.
-Esti... goala. (spuse el trantindu-si o perna pe cap)
-Si tu la fel, desteptule! Si esti si plin de ruj pe fata! spuse Irene tragand un cearceaf de pe pat si infasurandusi-l in jurul corpului.
-Offffff! In ce hal suntem! (spuse el apoi)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Off topic: Iertati ca nu-i prea multa descriere. Dar nu am stiut ce sa fac.
Poze acum:
Irene in rochie:
Sam ranit:
Bobby:
Cap. 2- Efectul "Alcool"
Pe platoul de filmare era o atmosfera neobisnuita. Sau poate... nu chiar.
Bobby, cel mai fitos si bine platit actor ii facea Irenei un scandal... mai mai sa se ia la bataie. De ce?
Pai pentru ca Sam nu numai ca intarziase la filmari dar atunci cand ajunsese era plin de pamant si se trantise pe un scaun adormind in 4 secunde.
-Offff, Doamne! Cum il trezim, femeie?! striga Bobby.
-De unde sa stiu? Tu nu vezi in ce hal e?! Lasa-l sa doarma. (spuse Irene)
-Prea bine. Ai tu grija de el. (spuse Bobby plecand)
Irene se uita apoi la baiatul adormit. Nu stia ce se intamplase cu el dar ii era mila sa-l trezeasca. Ea hotari ca tot ce avea sa faca era sa-i vegheze somnul.
Cand Sam se trezi Irene putu sa-i observe mai bine zgarieturile pe care le avea acesta.
-Sam, ce ti s-a intamplat? intreba ea speriata.
-Multe... raspunse baiatul "Poate se intamplau mai putine daca puneai si tu o scara la balconul ala sau o saltea peste tufa cu trandafiri pe care am aterizat" (gandi el apoi)
-Esti zgariat. Hai sa te dau cu spirt sa nu se infecteze.
-Bine. (zise baiatul dupa care isi desfacu camasa lasand la iveala un abdomen bine lucrat)
-Pai atunci... vino. (spuse Irene dupa care avu cat de cat grija de el)
Sam ii admira grija fata de el. Aprecia foarte mult latura angelica a Irenei. Cat despre ea... ei bine Irene era "topita" dupa el pentru ca nu se vaita dar era usor speriata ca poate el nu dorea sa vorbeasca cu ea.
Mai tarziu, veni regizorul care le dadea ultimele detalii despre petrecerea de vineri.
-Bun. Petrecerea va fi in Club Tropic. Veniti vineri seara la ora 8, iar prezenta este obligatorie. S-a inteles? incheie regizorul.
-Desigur. (repetara cu totii in cor ca de obicei)
In acea dupamiaza, Sam ajunse acasa si se tranti pe canapea. Dar nu apuca sa inchida bine ochii ca ii suna mobilul si intinse mana dupa el, apoi raspunse.
-Da. (spuse el dezinteresat)
-Buna, iubitule! ii spuse o voce de femeie.
-Buna, Amanda. (raspunse el plictisit)
-Iubitule, eu sunt plecata weekend-ul asta. Ne vedem luni.
-Bine, pa. (incheie el discutia inchizandu-i telefonul in nas.) Offff, femeia asta! De ce nu am avut eu parte de una ca Irene? spuse el apoi.
In seara urmatoare, toti erau prezenti la petrecere. Aproape toti... Irene fiind ultima ca de obicei si lasand o urma de mister in intarzierea ei.
Cand intra in sala, toti ramasera cu gura cascata. Irene purta o rochie neagra si lunga, taiata in doua de la genunchi ce-i lasa la iveala picioarele gingase de printesa. Cat despre coafura ei... Irene avea ca de obicei o coafura copilaroasa dar dragalase.
Petrecerea incepu. Toata lumea radea si se distra dansand sau band diferite bauturi de la bar.
Rezultatul? Pe la ora 12, Irene si Sam erau beti morti. Ei incercara sa mearga acasa si ajunsera cu chiu cu vai acasa la Sam.
Cei 2 se trantira pe pat si se sarutara.
-Dezbraca-te! spuse Irene care abea isi mai tinea ochii deschisi de beata ce era.
-Hai mai lasa-ma! spuse el la fel de beat.
-Nu esti barbat daca n-o faci.
-Atunci fa-o si tu. Jos textila, draguta!
A doua zi, erau amandoi in patul lui Sam. Cei doi dormeau unul langa altul, iar Irene avea mana pe fata lui Sam.
-Hmmm.... Ce sa intamplat? intreba el adormit.
-Nu stiu... (spuse ea)
-Ah... Ma doare capul! spuse el frecandu-se cu mana pe frunte.
-Ma duc sa-ti aduc ceva sa-ti treaca. (spuse ea dandu-se jos din pat)
-Ah... Irene? rosti el usor socat.
-Ce e? intreba ea.
-Esti... goala. (spuse el trantindu-si o perna pe cap)
-Si tu la fel, desteptule! Si esti si plin de ruj pe fata! spuse Irene tragand un cearceaf de pe pat si infasurandusi-l in jurul corpului.
-Offffff! In ce hal suntem! (spuse el apoi)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Off topic: Iertati ca nu-i prea multa descriere. Dar nu am stiut ce sa fac.
Poze acum:
Irene in rochie:
Sam ranit:
Bobby: