18-01-2009, 12:35 AM
de unde sa incep.... poi, in primul rand ideea intradevar mi s-a parut originala, cam copilaroasa...dar e ok. Apoi, ai foarte multe greseli si de tastare "experminet" etc... si multe de exprimare. de exemplu mi se pare aiurea sa incepi o propozitie de genul "Nebunul savant" cand puteai sa spui "savantul nebun" sau alta "Apoi lua doua prafuri albe,dintre unul care era sarat si unul era dulce" ... "DINTRE care unul era sarat..si unul dulce"
sau "Apoi lua un pliculet care il desfacu si iesi putin praf, sau praf de copt" aici nu inteleg la ce te referi..bine m-am prins dar te-ai exprimat gresit. ori e praful dupa dulapuri ori praful de copt? din exprimarea ta reiese ca sunt amandoua.
"prajiturei" ="prajiturii"
si multe altele. ai si multe repetitii deranjante
"Sper ca vei primi ajutorul cuvenit, prajitura mea."
"Asa sper si eu. Sper ca nu voi regreta"
primul capitol a fost plin de greseli, insa ai mai avansat putin pana la ultimul capitol. reciteste textul inainte de postare. take care. gambatte !
sau "Apoi lua un pliculet care il desfacu si iesi putin praf, sau praf de copt" aici nu inteleg la ce te referi..bine m-am prins dar te-ai exprimat gresit. ori e praful dupa dulapuri ori praful de copt? din exprimarea ta reiese ca sunt amandoua.
"prajiturei" ="prajiturii"
si multe altele. ai si multe repetitii deranjante
"Sper ca vei primi ajutorul cuvenit, prajitura mea."
"Asa sper si eu. Sper ca nu voi regreta"
primul capitol a fost plin de greseli, insa ai mai avansat putin pana la ultimul capitol. reciteste textul inainte de postare. take care. gambatte !
I dream of rain...I wake in vain...Sweet intoxication of love
, chibi-ul lui RaYnutza
Click here to feed me a Star Fruit!
Get your own at Flyffables!
, chibi-ul lui RaYnutza
Click here to feed me a Star Fruit!
Get your own at Flyffables!