Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura)

m-am gamdit...haide sa pun s urmatoru capitol...

Sakura afla mai multe despre "Domnul perfectiune"...
Profesorul era defapt dirigintele lor pana la terminarea clasei a doisprezecea.Deoarece Sakura nu cunostea scoala dirigintele i spuse lui Kiba sa ii faca un tur al scolii.Toti ceilalti baieti erau nervosi pe Kiba deoarece Sakura era acum cea mai frumoasa fata din clasa.Toti inafara de Sasuke caruia nu-i pasa de nimeni decat de el.
Turul a durat aproape o ora iar Sakura fusese uimita.Scoala avea doua terenuri de football si doua de basket si inca ate locuri de practicat cateva sporturi.Nu degeaba era cea mai renumita scoala.
Dupa prezentarea colegilor pe care i-o facusera TenTen Temari si Hianta Sakura era putin nedumerita in privinta brunetului cu ochii de onix pe care il vazuse inainte de inceperea orelor.
-Hei Kiba ma scuzi dar a vrea sa te intreb ceva...
Kiba era un baiat dragut cu parul castaniu si cu ochii caprui.Era amuzant si din cate vazuse era prieten cu toti baietii inafara de Sasuke cu care avea o relatie mai slaba.
-Da Sakura , ce s-a intaplat?
-Pai as vrea sa-mi spui si mie mai multe despre Sasuke.
-Oo nu.Nu-mi spune ca si tu te-ai indragostit de el.
-Nu nu e asta dar as vrea sa stiu mai multe adica de la TenTen Temari si Hinata n-am prea inteles nimic despre el.
-Bine o sa-ti spun.Este cu noi din clasa a treia si de cand a venit tuturor ni s-a parut ceva ciudat la el.Bine in afara de fetele care sunt indragostite de el.Nu prea vorbea cu nimeni si avea numai note de 10.Mereu a avut premiul intai.Nu intarzie nici macar o data.Vorbesc cu el nu pot spune ca mi-e dusman dar intoteauna a avut un comportament misterios daca pot spune.
-Pai si cu cine este prieten daca pot spune asa?Doar nu poate sa nu aiba nici un prieten nu?
-Pai singurii cu care vorbeste ca si cu niste prieteni adevarati sunt Neji si Gaara care sunt aproape ca el.
-Mda..cine se aseamana se aduna...
-Acum spune-mi sincer Sakura , iti place sau nu de el?Singurele din clasa care nu-l plac sunt TenTen Temari si Hinata.
-Dupa cum zici tu ca se ca se comporta ar fi prea...perfect.Adica nu stiu sa...Ma rog.Hai sa schimbam subiectul bine?
-Cum spui tu...
-Am auzit ca aveti o echipa de basket a scolii nu-i asa?
-Da ai dreptate.Si eu si alti baeti din clasa facem parte din ea.
-Si cine e capitanul ehipei?
-Sasuke.
-Off...pe unde nu apare tipul asta?
-Nu ti-am spus?El este peste tot.Oare cum o fi fratele lui?spuse Kiba ca si pentru el.
-Are un frate?
-Da.Este clasa a doisrezecea la noi la scoala.
-Care a doisprezecea?
-Pai i se pare ca A.De ce?
-Inseamna ca este in aceeas clasa cu sora mea.
-Cred ca ar trebui sa ne intoarcem.A trecut deja o ora.
Cei doi mersera spre sala de clasa.Cand intrara toti baietii mai putin Sasuke se uita cu putin dispret la Kiba deoarece statuse o ora cu Sakura.Fiecare se intreba cu stupoare ce s-a intamplat in acea ora.
Intr-un colt Sasuke , Neji si cu Gaara discutau:
-Ei bine ce crezi despre fata cea noua?il intreba Neji pe Sasuke.
-Nu prea cred eu ca e diferita cu ceva decat celelalte.raspunse Sasuke cu indiferenta.
-Daca cu asta insinuezi ca este la fel ca Ino si ca iti va cadea la picioare te inseli.i-o intoarse Neji.
-Cumva marele Hyuga s-a indragostit si el?intreba Gaara provocator.
-Off...gata.ii opri Sasuke din cearta.
Oare sa fie Sakura cum a spus Sasuke?Sau Neji sa aiba draptate in privinta ei.Ei bine vom vedea...
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Annya - 17-01-2009, 02:46 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 07-03-2009, 03:12 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Sasuke-love-forever-sakura - 13-03-2009, 10:39 PM
RE: O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) - de Isis-Zeita iubirii - 17-03-2009, 05:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.827 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Un adolescent pierdut în emoÅ£ii macabre Mhg 0 1.496 27-12-2010, 10:03 PM
Ultimul răspuns: Mhg
  Dragoste de adolescent brunetzika_rebela 37 28.472 09-09-2010, 11:29 AM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.967 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.393 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.731 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.616 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  Iubire de adolescent shiro 0 6.299 27-10-2009, 12:23 AM
Ultimul răspuns: shiro
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.386 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.562 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)