10-01-2009, 09:35 PM
�n acest role-play vreau s? fie vorba despre via?a arti?tilor ( fie din domeniul muzicii , al teatrului etc.)
Microbuzul gone?te pe str?zile goale ale ora?ului .
-Hei , ?ofer !!! De c�te ori trebuie s?-?i repet !!! Avem concert peste dou? ore ?i nici m?car nu suntem �n ora?ul unde va trebui s?-l sus?inem !!! Condu mai repede !
Uffffff , numai de specimene obositoare am parte ast?zi ! ?i m? g�ndesc c? la fel va fii ?i concertul ... Obositor .
Yume se tr�nte?te pe primul scaun ce �i iese �n cale .
�n ultimul timp totul pare obositor. Sau nu ! De c�nd a venit acel b?iat �n trup? totul pare obositor . De ce l-am acceptat ? Fraier? ! Sau poate nu ar fi trebuit s? m? ocup de muzic? .
Yume �?i �ndreapt? privirea spre geam .
Dar asta ?tiu s? fac cel mai bine . ?i c�nd sunt pe scen? uit de toate grijile . Sunt fericit? .
Afar? ninge cu fulgi mari de nea .
Parc? danseaz? . ?i nu le pas? de ceea ce �i asteapt? pe p?m�nt . Se las? purta?i de v�nt . Nu le pas? c? vor fi strivi?i . Acesta le este destinul .
Microbuzul fr�neaz? brusc. ?oferul o anun?? pe fat? c? au ajuns la destina?ie .
-�n sf�r?it ! exclam? Yume �n culmea fericirii .
De aici totul devine mai u?or .
Urmatorul personaj : xRiverxHiei sau Mitzuke
Microbuzul gone?te pe str?zile goale ale ora?ului .
-Hei , ?ofer !!! De c�te ori trebuie s?-?i repet !!! Avem concert peste dou? ore ?i nici m?car nu suntem �n ora?ul unde va trebui s?-l sus?inem !!! Condu mai repede !
Uffffff , numai de specimene obositoare am parte ast?zi ! ?i m? g�ndesc c? la fel va fii ?i concertul ... Obositor .
Yume se tr�nte?te pe primul scaun ce �i iese �n cale .
�n ultimul timp totul pare obositor. Sau nu ! De c�nd a venit acel b?iat �n trup? totul pare obositor . De ce l-am acceptat ? Fraier? ! Sau poate nu ar fi trebuit s? m? ocup de muzic? .
Yume �?i �ndreapt? privirea spre geam .
Dar asta ?tiu s? fac cel mai bine . ?i c�nd sunt pe scen? uit de toate grijile . Sunt fericit? .
Afar? ninge cu fulgi mari de nea .
Parc? danseaz? . ?i nu le pas? de ceea ce �i asteapt? pe p?m�nt . Se las? purta?i de v�nt . Nu le pas? c? vor fi strivi?i . Acesta le este destinul .
Microbuzul fr�neaz? brusc. ?oferul o anun?? pe fat? c? au ajuns la destina?ie .
-�n sf�r?it ! exclam? Yume �n culmea fericirii .
De aici totul devine mai u?or .
Urmatorul personaj : xRiverxHiei sau Mitzuke