Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14

Konnichiwa ^^ In sfarsit am ocazia sa postez al cincilea capitol . Imi cer scuze pentru intarziere :(..Da stiti si voi cum e cand incepe sc >.<... Pai...asa cum am mai zis , nu prea am ce sa fac cu punctele alea de suspensie , in sensu' ca trebuie sa marchez cumva balbaielile lor si nesiguranta . O sa incerc sa le folosesc in mai mica masura , dar nu pot scapa definitiv de ele . Asta doar daca imi puteti da vreo idee cum as putea sa redau tot ceea ce am zis mai devreme . Sper sa va placa acest capitol . Si ca de obicei astept opinii in legatura cu ce ati citit :D . Enjoy //.^

5.Viol
Tipetele nu au incetat prea devreme , barbatul apropiindu-se si mai mult de ea :
-AAAAAAAAA !!!!!!! Ce ai de gand sa faci ? Il intrebase Sakura speriata ?
-Stai linistita , frumoaso ! Nu o sa dureze mult , cred .
-Ce vrei sa sp..
In acel moment el s-a napustit asupra ei ca un leu infuriat si a inceput sa o muste de gat , lasandu-i usoare urme pe pielea sa sensibila . Ea l-a rugat sa inceteze , insa la fiecare rugaminte , el devenea si mai salbatic si dur :
-Whoa !
Mainile sale ii cuprindeau trupul bine-facut , insa pentru ea totul se transformase dintr-o placere intr-un adevarat cosmar . Desi atingerile lui inca o faceau sa tresara , era panicata , ca si cand totul ar fi fost ceva neoficial , un viol . Bratele sale puternice nu o mai lasau pe fata , iar palmele sale ii explorau corpul suav , atingandu-i pulpele . La un moment dat , lasase o dara de saliva pe pieptul sau aratos , ca si cand s-ar fi infruptat dintr-un fruct interzis .
Tipetele fetei au continuat , insa s-au accentuat in clipa in care el a strapuns-o din nou pe fata , insa de aceasta data cu brutalitate , jocul lui transformandu-se in ceva dureros si exagerat . Dupa ceva timp ea a incetat sa mai tipe , cautand sa se elibereze din stransoare . Deodata s-a auzit iar un strigat care sugera placere dar durere . Insa de data aceasta , Sasuke a fost cel care a tipat , din cauza faptului ca Sakura il muscase in zona sa sensibila . Din cauza durerii , el nu a mai rezistat si a impins-o cu forta , facand-o pe tipa sa cada din pat si sa se loveasca puternic cu capul de coltul noptierei . Ea a scos un geamat de durere , determinandu-l pe barbat sa se ridice brusc si sa vada ce se intamplase . O gasise intinsa pe covor . El a reactionat imediat cum a vazut-o , gandindu-se la greseala pe care a facut-o :
-Sakura ! Esti bine ? Sper ca nu te-ai ranit .
In timp ce o ridica de pe podea , a observat o dara de sange care tasnea din partea stanga a capului . Inima incepuse sa ii bata cu putere , cum nu ii mai batuse pana atunci .
-Oh , nu ! Ce am facut ?
In acel moment , niste lacrimi pline de durere si disperare au inceput sa curga pe obrajii sai catifelati si imbujorati . Era asa de panicat , incat nu stia cum sa procedeze ca sa opreasca sangererea . Deodata s-a oprit , hotarand sa se calmeze . Dupa 2 minute , s-a dus repede pana la bucatarie si a facut rost de niste pansamente . A luat-o pe fata usor in brate , a pansat-o , dupa care a imbracat-o cu hainele in care venise . A intins-o pe pat si a asteptat pana dimineata , cand ea s-a trezit cu o durere groaznica de cap :
-Ce , ce , ce s-a intamplat ?
-Sakura ?! Te-ai trezit ?
Sasuke a reactionat cum ea nu se astepta in clipa in care ea a deschis ochii verzi si plini de tristete . Fiind atat de bucuros , a imbratisat-o si a sarutat-o , insa ea l-a respins .
-Da-mi drumul , te rog , a raspuns ea cu pe un ton ferm , dar foarte serios in acelasi timp .
El si-a dat imediat seama din ce motiv a fost indepartat .
-A , Asculta ! Vreau sa imi cer...
-Nici macar nu vreau sa aud ! Ar fi trebuit sa te gandesti mai bine inainte sa faci ceea ce ai facut . Dar , acum , asta e . Nu mai poti da timpul inapoi.
-Sa dau timpul inapoi ca sa ce ? Hai , recunoaste ca nu a fost prea rau !
-Nu stiam ca pentru tine , a viola pe cineva este un lucru bun !
-Nu, nu ma refeream la asta !
-Atunci la ce te refereai ? Vorbeai de partea in care m-ai trantit din pat , iar eu m-am lovit cu putere de coltul noptierei ? Asta vroiai sa spui ?
Vocea Sakurei devenise revoltata si devenea din ce in ce mai ridicata . Sasuke incepuse sa se balbaie , fiind jenat si rusinat de fapta sa murdara . Glasul indurerat al fetei ii transmitea si lui posomorarea din sufletul pur si nevinovat al tinerei . Abia atunci realizase el raul pe care il facuse .
-E , e , eu regret ce s-a intamplat , dar in acel moment , n , nu gandeam logic . Vorbele tale m-au ranit atat de tare incat am simtit nevoia sa ma razbun intr-un fel . Sa stii ca nici eu nu m-am simtit mai bine . Desi am avut parte de senzatii placute , inima mea a fost in tot acest timp nelinistita .
-Mda , sigur .
Sakura s-a ridicat brusc de pe pat , si s-a indreptat catre usa , spunandu-i barbatului :
-Apropo , imi vreau banii !
-A , sigur . Imediat .
El a intrat intr-o camaruta , unde se afla un seif cu bani , bine izolat . A scos de acolo un plic si i l-a dat fetei . Ea nu s-a mai sinchisit sa isi ia la revedere , insa el a incercat sa isi ceara scuze . Totul a fost in zadar .
-De ce te comporti asa ?
Sakura nu i-a mai raspuns , insa l-a sagetat cu o privire incruntata si sfasietoare care a trecut chiar prin inima lui franta , accentuandu-i durerea . Ea a iesit din casa si a trantit usa cu forta . Zgomotul asurzitor a spart tacerea prezenta in interiorul cladirii . Sasuke a hotarat sa o lase in pace pentru ca orice ar fi incercat sa ii spuna ar fi fost degeaba .
Fata a plecat spre spital cu gandul la tot ceea ce s-a intamplat . Din fericire , supararea sa era putin alinata de faptul ca urma sa isi salveze mama . Peste ceva timp a ajuns in fata spitalului . A urcat in graba scarile si s-a indreptat direct spre camera respectiva .
Cand a deschis usa , a vazut-o pe femeie intinsa pe pat . Discuta cu medicul care se afla langa ea . In acel moment Sakura le-a dat veste uimitoare :
-Mama , domnule doctor , operatia va avea loc !
-S , Sakura , dar...
-Am facut rost de banii necesari ! Nu e minunat ?
Pe fetele celor doi adulti se citea nedumerire . Barbatul din incapere i-a spus fetei pe un ton calm :
-Gestul dumneavoastra este extrem de generos . Dar...
-Dar ce ?
-Pai , aseara am mai aruncat o privire peste rezultatele analizelor mamei dumneavoastra si am aflat ca a fost o greseala .
Sakura a tresarit , scotand un sunet cam ciudat :
-Ha ?
-Mama dumneavoastra nu sufera de leucemie . Este doar o viroza trecatoare . Ne pare rau pentru greseala .
Rozalia a ramas fara cuvinte . In sufletul ei se auzeau numai tipete .
-A , da . Cred ca aveti dreptate , a rostit ea cu jumatate de gura . Imi pare rau , dar trebuie sa plec .
-Bine ! Eu voi veni maine acasa .
-Ok . Pa pa , mama ! La revedere , doctore !
In timp ce cobora treptele , pe obraz au inceput sa tasneasca lacrimi pline de suferinta si posomorare . Tot ceea ce facuse fusese in zadar . Inima sa era agitata . Simtea ca ii vine sa urle , insa nu dorea sa se faca de ras .
Intre timp , cand a iesit din cladire , l-a vazut pe profesorul Koto , care citea un afis de pe un stalp . I s-a luminat chipul , gandindu-se ca gasise pe cineva care o putea asculta . Dorea sa discute despre problemele pe care le avea si sa se descarce . El , de asemenea , s-a bucurat cand a intalnit-o .
-Hei , Sakura ! Ce bine imi pare sa te vad !
-Buna , profesore ! a exclamat ea cu entuziasm , dupa care s-au imbratisat .
-Ce mai face mama ta ? Parca avea leucemie , nu ?
-Pai , totul a fost o greseala . Oricum , nu conteaza .
Pe chipul fetei se citea durere , care a fost usor remarcata de catre barbat , determinandu-l sa o intrebe :
-S-a intamplat ceva , rozalia mea ?
-Pai , din moment ce dumneavoastra sunteti singurul care ma intelege , banuiesc ca as putea sa va spun . Asta , daca sunteti dispus sa ma ascultati .
-Bineinteles ! Poti sa plangi linistita pe umarul meu .
Desi rostise acele vorbe , in spatele lor se aflau numai minciuni . Lui nu ii pasa de suferinta ei . El avea alt scop , care urma sa fie descoperit mai tarziu .
-Haide , sa facem o plimbare !
-Bine .
In timp ce au mers , fata i-a povestit totul . Desi Koto parea ca este si el indurerat , in sufletul sau radea si se bucura de necazul ei . Dupa aproximativ o ora , cei doi s-au despartit :
-Imi pare rau , profesore . Trebuie sa ma duc sa ii inapoiez lui Sasuke acesti bani .
-Cum ? De ce ? Mai ales dupa cate ai indurat .
-Stiu , dar avand in vedere ca a fost o greseala , nu ar fi corect sa iau banii pe nedrept .
-Hm , pai faci cum crezi tu . Eu nu te opresc .
-Bine . Pai am plecat . Ne vedem mai tarziu !
-La revedere , scumpa mea rozalie !
In timp ce se indrepta spre locuinta lui , inima ii batea cu mare putere . Ii era si frica , gandindu-se ca "domnul salbatic " ar putea ataca din nou . Insa nu a fost asa .
Cand Sasuke a auzit soneria , era foarte curios sa vada cine este . Dar cand a vazut-o pe ea , a ramas nemiscat .
-Buna ! Deci te-ai hotarat sa imi accepti scuzele ?
-Fii sigur ca nu ! Ia banii astia inapoi .
-Stai , de ce ?
-Totul a fost o greseala . Mama nu a avut leucemie .
-Poftim ?
-Da . Ei bine , nu cred ca vrei detalii , deci , pa !
-Stai stai , bineinteles ca vreau !
-Oricum , de ce m-as obosi sa povestesc totul cuiva ca tine ?
-Deja incepi sa ma jignesti !
-Acum incerci sa ma faci sa ma simt prost sau ce ? Lasa prefacatoria , ca nu iti merge !
In acel moment , a parcat in fata casei o masina luxoasa , de un gri metalizat care iti strafulgera privirea . Din masina a iesit un barbat bine-facut cu parul castaniu . Era profesorul Koto . Venise neanuntat . Sakura s-a bucurat din nou sa il vada .
-Profesore Koto ! Ce faceti aici ? a intrebat fata curioasa , dupa care cei doi s-au imbratisat cu caldura .
-Buna , rozalia mea ! Am venit sa te iau . Trebuie sa vorbim .
Cand Sasuke i-a vazut alintandu-se si imbratisandu-se , in sufletul lui se nastea ura si dusmanie . Stia ca era ceva in neregula cu acel Koto . Privirea fierbea de ciuda . Corpul ii tremura de furie . Koto l-a salutat , insa el i-a raspuns in alt mod :
-Buna , Sasuke ! i-a spus profesorul pe un ton serios .
Brunetul nu s-a mai putut abtine si i-a azvarlit un pumn in fata , facandu-l sa scuipe sange pe jos .

Mda...urat , nu ? :)) Eee...trebuie si putina actiune , nu numai dragoste :-" . Sper ca v-a placut si sper sa nu am prea multe greseli . Daca aveti sfaturi , le accept cu placere ^^ . Dar sa nu fie prea dure :-s . Ja Ne !

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de maara_chan - 21-12-2008, 11:59 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Corina. - 22-12-2008, 12:17 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Shilpa - 22-12-2008, 01:22 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de O@n@ - 22-12-2008, 02:14 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Kali?! - 23-12-2008, 05:16 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de maara_chan - 23-12-2008, 11:13 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Shilpa - 24-12-2008, 09:16 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de maara_chan - 25-12-2008, 11:19 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de denisa - 26-12-2008, 07:29 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Corina. - 28-12-2008, 03:31 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de P!nky.l0v3 - 28-12-2008, 05:54 PM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +12 - de maara_chan - 28-12-2008, 09:42 PM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de maara_chan - 03-01-2009, 08:42 PM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de maara_chan - 08-01-2009, 11:52 AM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de the_blue_eyes - 09-01-2009, 11:02 PM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de maara_chan - 20-02-2009, 08:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Probleme.[sasuxsaku] PynkyStylex 2 2.707 28-12-2010, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  sasuXsaku-o lume noua sakura_haruno75 1 2.739 29-05-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) Sasuke-love-forever-sakura 12 15.962 23-04-2009, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sasuke-love-forever-sakura
  O dragoste eterna(sasuXsaku) ..:::?????. 11 9.160 10-04-2009, 05:48 PM
Ultimul răspuns: deborah-chan

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)