Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Gakuen Eien]

Well, cred ca trebuia sa dau si eu pe aici mai devreme sau mai tarziu :)

Citat:se afla cea mai renumita academie pentru tinerii cu talente exceptionale desi nu le puteau folosi atata timp cat nu treceau peste cea mai mare provocare din viata lor...examenul de admitere.
Chestia asta e trasa de par. Adica se vede clar ca ideea nu a fost introdusa corespunzator. Better luck next time!

Citat:Festivalul Bunkasai se apropia mai repede decat razele solare, ramanand doar doua zile pana la inceputul festivalului.
Repetitie.

Citat:iar la final avea loc celebrul dans al focului fiind un joc stravechi si foarte raspandit printre cei tineri.
Nu suna bine! >.< Sa va spun ca intr-n text este de preferat sa se evite pe cat de mult posibil verbele la gerunziu?!

Citat:Desi numai era nevoie de noi decoratiuni, atmosfera era deja incarcata de un strat gros de praf lasat in urma unei tornade pe nume
Haruka Chou,
Wut? O_O De cand a ajuns praful obiect de decor?! O.o Interesant...

Citat:suspina ea in timp ce lacrimile fierbinti incepeau sa curga pe obrazul imbujorat.
Aham, si cati ani are pustoaica?! Trei sau cinci? Sincer, e foarte slaba daca incepe sa planga din cauza unui cucui...That's lame..

Citat:- Copii am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa jucati rolul lui Romeo si Julieta ! ,spuse directorul in timp ce ochii ii sclipeau de fericire.
N-am inteles de ce tocmai directorul trebuia sa-i intiinteze de chestia asta, dar in fine...

Concluzie:
Fic-ul e destul de bun, dar are un mare defect: e plictisitor! T.T Cu toate ca nu e o idee inovatoare si nimic prea nou, dar este interesanta. Ceea ce face fic-ul plictisitor este modul in care puneti naratiunea si descrierea in contact...It's boring! Ati avut multe chestii fortate pe la descriere, parca v-ati fi simtit obligati sa le spuneti, si nu ati "impletit" bine naratiunea cu aceasta.
Problema la voi nu e dialogul sec, e modul in care povestiti: e sec! Pe alocuri te pierzi, si ajungi sa te intrebi " Despre ce era vorba? " Cauza: ideile nu sunt legate bine intre ele!
Fic-ul din perspectiva e bunicel, adica are descriere, naratiune, figuri de stil, dialog...Dar ii lipseste esenta! Acel lucru care te prinde printre mrejele cuvintelor si te face sa traiesti momentele alaturi de personaje!
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

Răspunsuri în acest subiect
Gakuen Eien] - de hikari marina - 02-01-2009, 07:40 PM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Ryuu - 02-01-2009, 09:07 PM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Jasmine - 03-01-2009, 04:43 PM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Mitzuke - 03-01-2009, 06:07 PM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Mitzuke - 04-01-2009, 05:11 PM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Ryuu - 06-02-2009, 08:45 PM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Apathy - 11-01-2009, 06:38 PM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Hana-chan - 21-02-2009, 12:25 AM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Ryuu - 21-02-2009, 12:29 AM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Mitzuke - 28-04-2009, 08:17 PM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de Ryuu - 28-04-2009, 09:08 PM
RE: Gakuen Eien by marina & mitzuke - de The Death Shadow - 30-05-2009, 05:06 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)