31-12-2008, 08:53 PM
*dak stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson-
*toate isi au vremea lor si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui. - ecl. 3:1
*nu merita sa plangi pt nimeni...iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
*multe pers sunt in viata ta, dar numai cateva lasa urme in inima ta...
*nu este mai mare dragoste decat sa-si dea viata cineva pt prietenii sai.
*decat sa inseli sinceritatea unui om mai bine paraseste-l!
*prietenii sunt k pepenii verzi, trebuie sa incerci 50 pana dai de unul bun. -Gay du Biquac-
*prietenul adevarat este acela kre te sfatuieste spre bine, nu acela kre iti lauda nebuniile. -A. Pan-
*cauta sa devii un om mai bun si asigurate k stii cine esti tu inainte de a cunoaste pe cineva si a astepta k acea pers sa stie cine esti.
*viata nu reprezinta nimic fara prietenie.
*prietenul adevarat iubeste oricand si in nenorocire ajunge k un frate. -
*ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui. -prov.19:22
*dintre toate comorile pe kre perintii le pot lasa copiilor, nu e nici unul mai de pret decat un frate;e un prieten dat de natura, un prieten caruia nimeni altul nu-i poate tine locul si pe kre o data pierdut nimeni nu-l poate inlocui. -Plutarh-
*am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
am cerut sa pot sa zbor si viata mi-a dat obstacole k sa le pot depasi
am cerut iubire si viata mi-a dat oameni pe kre sa-i ajut in problemele lor
am cerut favoruri si viata mi-a dat potential
nu am primit nimic din ce am vrut, dar am primit tot ce aveam nevoie; traiesteti viata fara frica, ataca obstacolele din calea ta si demonstreaza k le poti suporta.
*dak vrei sa fii fericit o clipa razbuna-te;dak vrei sa fii fericit o viata iarta!
deci ce spuneti ??
sa imi spuneti daca mai continui. daca nu rog un moderator sa il inchida
*toate isi au vremea lor si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui. - ecl. 3:1
*nu merita sa plangi pt nimeni...iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
*multe pers sunt in viata ta, dar numai cateva lasa urme in inima ta...
*nu este mai mare dragoste decat sa-si dea viata cineva pt prietenii sai.
*decat sa inseli sinceritatea unui om mai bine paraseste-l!
*prietenii sunt k pepenii verzi, trebuie sa incerci 50 pana dai de unul bun. -Gay du Biquac-
*prietenul adevarat este acela kre te sfatuieste spre bine, nu acela kre iti lauda nebuniile. -A. Pan-
*cauta sa devii un om mai bun si asigurate k stii cine esti tu inainte de a cunoaste pe cineva si a astepta k acea pers sa stie cine esti.
*viata nu reprezinta nimic fara prietenie.
*prietenul adevarat iubeste oricand si in nenorocire ajunge k un frate. -
*ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui. -prov.19:22
*dintre toate comorile pe kre perintii le pot lasa copiilor, nu e nici unul mai de pret decat un frate;e un prieten dat de natura, un prieten caruia nimeni altul nu-i poate tine locul si pe kre o data pierdut nimeni nu-l poate inlocui. -Plutarh-
*am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
am cerut sa pot sa zbor si viata mi-a dat obstacole k sa le pot depasi
am cerut iubire si viata mi-a dat oameni pe kre sa-i ajut in problemele lor
am cerut favoruri si viata mi-a dat potential
nu am primit nimic din ce am vrut, dar am primit tot ce aveam nevoie; traiesteti viata fara frica, ataca obstacolele din calea ta si demonstreaza k le poti suporta.
*dak vrei sa fii fericit o clipa razbuna-te;dak vrei sa fii fericit o viata iarta!
deci ce spuneti ??
sa imi spuneti daca mai continui. daca nu rog un moderator sa il inchida