Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14

Here comes the 4th chapter ^^ Imi cer scz pentru punctele de suspensie..da trebuiasa marchez cumva toate balbaieturile lor si nesiguranta :D Sper ca intelegeti . Oricum...eu o sa incerc sa nu mai pun atatea . Sper sa va placa acest capitol :P E cel pe care il asteptati :-" . Astept pareri .

4.Scancete
-Hai ! Sa ne urcam in masina !
-Bine .
-Esti emotionata ?
-Pai...tu ce crezi ? il intrebase rozalia cu o voce rautacioasa si ironica .
-Judecand dupa felul in care te comporti , as zice ca esti chiar panicata . Gandeste-te...e pentru binele amandurora .
-Termina cu atitudinea asta de copil .
-Bine , dar fii sincera .
-In legatura cu ce ?
-Ai mai facut-o vreodata pana acum ?
Sakura era deja transpirata din cauza emotiilor care pusesera stapanire pe inima ei frageda , insa dupa intrebarea barbatului , simtea cum i se inmuiau picioarele . Incerca totusi sa nu para asa de speriata .
-O sa primesti curand raspunsul la aceasta intrebare , raspunsese tipa care incerca sa il puna pe jar pe Sasuke .
-In cazul asta , abia astept sa aflu raspunsul .
Fata nu a mai scos niciun cuvant pana cand nu au ajuns la casa tipului . Dupa ce au coborat s-au indreptat amandoi spre intrare . Desi speriata , rozalia nu avea cum sa scape detaliile casei in care locuia si analiza cu atentie fiecare coltisor . Imediat cum au intrat , cei doi au fost invaluiti de tot felul de miresme ce veneau din interiorul locuintei luxoase . Pe jos , numai marmura si gresii scum.pe . Nuantele calde ale peretilor si deosebitele ornamente interioare reflectau o latura sentimentala a lui Sasuke , pe care Sakura nu o vazuse niciodata . Era uimita . Chiar incepuse sa se gandeasca la faptul ca toata chestia in care intrase nu era chiar " un capat de lume " . Dar in ciuda acestor lucruri , teama ei nu disparuse complet . Tinerii s-au indreptat spre dormitor , care era de asemenea calduros si primitor . Erau asezate prin diferite locuri ale camerei lumanari parfumate . Acestea reuseau sa redea o atmosfera romantica , starnind din ce in ce mai mult admiratia tipei . Deodata , in toata linistea a inceput sa rasune vocea barbatului care ii gadila auzul fetei :
-Deci , ce zici ? Iti place ?
-Oau ! Abia acum vad o alta latura a ta .
Sakura incepuse sa se rusineze , obrajii-i devenind inflacarati .
- O latura mai..una mai...nu stiu...sensibila !
In acel moment Sasuke s-a apropiat de ea , luand-o in brate cu tandrete , dupa care a asezat-o intinsa pe pat , fiind gata sa exploreze un teritoriu necunoscut . Atingerile lui o faceau pe Sakura sa tresara , starnindu-i fiori care ii cutremurau simturile . El , cu o mana se sprijinea , iar cu cealalta deschidea usor nasturii de la camasa care ii punea in evidenta sanii mari si rotunzi . Cand a ajuns la ultimul nasture , Sakura a ridicat capul si l-a sarutat cu pasiune , insa sarutul a fost unul lung , nu ca cel din restaurant . Limba sa reusise usor sa se strecoare printre buzele lui moi si catifelate care starneau placere la fiecare atingere . Dupa ce a desfacut si ultimul nasture , Sasuke a luat-o de maini pe fata si i-a dat camasa jos .
Ea deja uitase de emotii si incepuse sa devina putin brutala . Dupa ce s-a napustit asupra lui Sasuke , l-a dezbracat usor , admirandu-i corpul bine-facut , gol , la fel facand si el . Formele ei rotunde si mari il atrageau nebuneste pe tip , care abia se putea controla . Pofta nebuna crestea din ce in ce mai mult . Sakura era transpirata , iar acele emotii de mai devreme revenisera . A sarit in bratele lui Sasuke , iar el a trantit-o pe pat , spunandu-si in gand " Acum e momentul ! "
Dupa mai multe momente fierbinti , ea a scos un sunet care mai degraba semana cu un scancet
- Uh...Stai..Ah...Opreste-te !
Barbatul abia mai putea sa vorbeasca , fiind aproape extenuat :
-N..N...Nu pot acum !
Deodata , Sakura a scos un strigat , iar el a strapuns-o incet .
-A..Ah...
-Hei...deci...cum e ? reusise el sa rosteasca printre gafaieturi .
-Taci si continua ! se repezise rozalia la el , care era extrem de incantata de alegerea facuta , cel putin pe moment .
-Aha...deci acum iti place , ai ?
-Vezi ca strici tot farmecul !
-Bine , bine !
Tipul incepuse sa rada , dupa care a continuat , explorandu-i corpul tipei care era atat de catifelat . Buzele sale ii muscau mereu pielea , iar ea tresarea si se cutremura de fiecare data . Din cand in cand isi trecea mainile prin parul sau , iar el statea tolanit cu capul pe pieptul ei gol si aratos .
Dupa inca 15 minute fierbinti , cei doi s-au indreptat spre jaccuzzi , unde s-au rasfatat unul pe altul cu sarutari si atingeri placute si strapungatoare . Ea simtea ca este in al noulea cer , iar el reusise sa isi sature pofta , insa simtea mereu ca ar vrea sa continue . Deodata , Sakura s-a apropiat de el si l-a intrebat :
-Deci , cand imi primesc banii ?
Sasuke a fost socat de intrebarea pe care i-a pus-o si i-a dat un raspuns pe masura :
-Aa...deci vrei sa spui ca in toate clipele minunate pe care le-am petrecut , tu inca te gandeai la acei bani ? Intr-adevar , stiu ca incerci sa iti salvezi mama , dar , totusi . Vrei sa spui ca nu ai simtit nici macar o farama de placere ? Adica...lasand deoparte intelegerea noastra...Nu ti-a pasat nici macar putin de mine si de sentimentele mele ?
-Rozalia s-a ridicat brusc si a continuat discutia pe un ton dur :
-Care sentimente ? Stiu ca tot ceea ce ai facut a fost doar pentru a te juca cu mine , doar pentru a-ti satisface tie nevoile . Iar eu am facut-o doar pentru a capata banii .
Cuvintele ei i-au rasunat in minte .
-Po..Poftim ? Dar ..dar...stii bine ca nu acesta a fost motivul ! Am facut asta pentru ca am anumite sentimente fata de tine .
-Da...sigur ! Spune cui te crede !
Fata a iesit in graba din baie in cautarea unor haine , cu dorinta de a pleca cat mai repede . Desi ii facuse placere , nu vroia sa recunoasca . In timp ce umbla goala prin dormitor , scormonind dupa hainele cu care venise , Sasuke , care era infasurat in jurul braului cu un prosop , incepuse sa ii vorbeasca pe un ton misterios si ironic , incercand sa para neafectat dupa ce a fost jignit de cuvintele tinerei , desi inima lui era strivita si umilita :
-Hei , papusa ! Ai uitat banii !
-Mda...multumesc mult ca mi-ai amintit , a raspuns ea cu o voce dura .
A intins mana cu intentia de a lua banii , insa barbatul a refuzat sa ii dea . Stia ca mama ei suferea si nu se simtea bine facand acest lucru . Dar dorea sa se razbune pentru vorbele grele pe care i le-a marturisit rozalia .
-Hm...nu asa repede !
-Hei , despre ce vorbesti ?! Doar ai promis ! Ai incalcat intelegerea noastra !
-Ei bine , poti sa spui si asa !
In urmatoarea clipa , Sasuke a dat jos prosopul si s-a indreptat spre ea . Setea de razbunare ii declansase iar pofta nebuna de la restaurant . Cu brutalitate , a trantit-o pe fata pe pat . Ea a incercat sa riposteze , insa efortul sau a fost in zadar . Bratele puternice ale barbatului o tineau strans de pulpe , neputand sa iasa din stransoare .
-Hei..c..ce..ce crezi ca faci ? AAAAAAAAAAAA !!!!!!!!! Lasa-ma ! Nemernicule ! Lasa-ma ! Da-mi drumul ! AAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mda . Urate tipete . Aici se incheie al patrulea capitol . Stati sa vedeti ce o sa fie in urmatorul ! Mu hahahaha ( i'm such a perv...oops ^^ ) . Sper ca v-a placut , in ciuda faptului ca ar fi trebuit sa descriu mai bine momentu...ma rog :)) intelegeti :))

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de maara_chan - 21-12-2008, 11:59 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Corina. - 22-12-2008, 12:17 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Shilpa - 22-12-2008, 01:22 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de O@n@ - 22-12-2008, 02:14 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Kali?! - 23-12-2008, 05:16 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de maara_chan - 23-12-2008, 11:13 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Shilpa - 24-12-2008, 09:16 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de maara_chan - 25-12-2008, 11:19 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de denisa - 26-12-2008, 07:29 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de Corina. - 28-12-2008, 03:31 PM
RE: Dragoste cu obstacole - de P!nky.l0v3 - 28-12-2008, 05:54 PM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +12 - de maara_chan - 28-12-2008, 09:42 PM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de maara_chan - 03-01-2009, 08:42 PM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de maara_chan - 08-01-2009, 11:52 AM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de the_blue_eyes - 09-01-2009, 11:02 PM
RE: Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 - de maara_chan - 20-02-2009, 08:24 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Probleme.[sasuxsaku] PynkyStylex 2 2.619 28-12-2010, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  sasuXsaku-o lume noua sakura_haruno75 1 2.665 29-05-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) Sasuke-love-forever-sakura 12 15.604 23-04-2009, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Sasuke-love-forever-sakura
  O dragoste eterna(sasuXsaku) ..:::?????. 11 8.862 10-04-2009, 05:48 PM
Ultimul răspuns: deborah-chan

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)