Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tristete sau fericire(inspirat din naruto)

Pe drum nici unul nu a scos un cuvant.Dupa vreo 10 min. de mers s-au intalnit cu Naruto care,ca intodeauna manca ramen.Sakura a ras tot drumul de Naruto si Sasuke care se certau din diferite motive.Fara sa isi de-a seama cat de repede a trecut cimpul au si ajuns in padure.Acolo l-au vazut pe Kakashi care isi citea cartea lui preferata.Naruto s-a inecat cand la vazut.
-Naruto esti bine?intreaba Sakura ingrijorata.
-NUUUU!!!Tu nu vezi sensei este aici!!!Deobicei intarzia ore intregi!!!Cred ca am febra au,zicand asta a cazut in fund pe iarba.
-Aici are dreptate,sensei ce este cu tine de vi asa devreme?intreaba Sasuke uimindui pe toti.
-Am avut dreptate?Eu,am avut dreptate?Uau eveniment nou!!Sa notez in calendar.zice Naruto fericit.
-Sa nu crezi ca asa va fi mereu.zice Sasuke parca vorbind cu copaci pentru ca Naruto nu i-a dat atentie.
-Eu ......eu am avut drepate,zice Naruto contnuand asa.
-Gata,zice Kakashi,bun maine trebuie sa plecati intro misiune foarte dificila.
-Ce fel de misiune?intreaba Sakura curioasa.
-Se pare ca in satul ascuns in piatra,in ultima vreme s-au intamplat tot felul de lucruri stranii.Oamenii ies doar ziua afara,dar noaptea le este frica.Practic se baligadeaza in case.Misiunea voastra este sa aflati ce este sau cine este cel ce face toate astea.Voi 3 trebuie ca maine la ora 6 sa parasiti satul.Aici este harta dupa care va veti lua,mult noroc.zice Kakashi.
-Sensei stai!!striga Sakura inainte ca senseiul lor sa dispara intr-un nor de fum.
-Ce sa intamplat Sakura?
-Ati zis 3 dumneavoastra nu mergeti cu noi?intreaba Sakura politicoasa.
-Nu eu am alte treburi de facut,asa ca mult noroc echipa 7 .zise acesta disparand untr-un nor de fum.
Toti au ramas muti,dupa vreo 5 min. de stat nemiscati s-au fotarat sa plece acasa.Au decis ca harta sa ramana la Sakura pentru ca la Naruto se pierdea iar Sasuke nu vroia sa aibe o grija asa ca saraca Sakura a trebuit sa accepte.Primu care a plecat a fost Naruto pentru ca,casa lui era mai aproape.Sakura a ramas singura cu Sasuke.
<Spune ceva!Nu sta pur si simplu!!zise iner sakura>
"Ce?Ai inebunit?"
<Offf...ce ma fac eu cu tine timido!!>
In mintea Sakurei era o nebunie,nici ea nu mai stia ce gandea.
<Ce draguta este fata!Ea este politicuasa cu tine iar tu?Ce faci?zice iner Sasuke>
"Tu acum te trezesti vorbind?Pe unde ai fost atata timp?"
<Eeee si eu pe aici.Tu nu vezi ca fata asta te place?>
"Stiu si cred ca si eu umpic,si ce vrei cu asta?"
<Pai ba prostule,fata te place tu o placi,nu se leaga nimic?>
"Ce nu a fost de ajuns ca am ingrijito?Acum ce vrei sa o si fur?"
<N-ar fi o idee prea rea.>
"Gata taci ca deja imi dai dureri de cap."
Dar Sasuke era atat de ingandurat incat nu a vazut ca se indreapta in copac si "poc" il vezi pe jos cu ditamai cucuiu.Sakura a incercat sa se abtina de la ras dar nu prea autut,a tusit ca sa nu isi de-a seama Sasuke ca rade.Aceasta la ajutat pe Sasuke sa se ridice de pe jos,era umpic ametit din cauza lovituri,nu era de ajuns ca il durea capu acum avea doua motive pentru care sa il doara.Dar nu se ridica bine ca in urmatoatea secunda il vezi iar pe jos dar nu pentru ca intrase in alt copac ci pentru ca cineva a dat peste el intentionat.Nu era nimeni altcineva decat Ino.
-Sasuke ce bine ca te vad!Am auzit ca maine ai o misiune dificila.Mult noroc.
-Ino te poti da jos de pe mine?intreaba Sasuke enervat.
-Sasuke ai un cucui mare,de ce nu vi cu mine acasa ca sa te vindec?intreaba Ino incercad sa o faca pe Sakura geloasa,dar nu reusi.
-Ino,de ce nu pleci tu acasa,deja devi enervanta.zice Sakura calma.
-Cine esti tu sa imi spui ce sa fac?intreaba Ino enervata de Sakura.
-Cred ca ai uitat ce sa inamplat data trecuta!Nu cred ca vrei sa se repete.zice Sakura.
-Nu,nu am uitat.Hai Sasuke sa mergem.zice Ino luandul pe Sasuke de mana.
-Ino da-mi drumul odata.zice Sasuke nervos.Daca nu vrei sa ajungi suspendata in pom lasa in pace o data.
Ino nu mai spuse nimik si pleca nervoasa dar si speriata.Cei doi isi continuara drumul.Sakura a juns acasa si a lasat harat pe noptiera apoi a inceput sa isi pregateasca ghiozdanul cu tot ce avea nevoie dupa acea sa schimbat.Si-a luat o pereche de pantaloni negri trei sferturi si un maieu negru cu spatele gol si in fata era desenat un trandafir rosu frumos asemanator cu cel de pe spatele ei si in picioare isi puse o cereche de sandale ninja tot negre,apoi a iesit iar afara dar nu singura ci urmarita de 2 ochi negri.Sakura sa dus la locul unde obisnui sa se antreneze.Acolo si-a pus cortul si a aprins un foc de tabara,nu vreoia sa doarma acasa asa ca a hotarat sa doarma in padure.Sakura sa antrenat toata seara pana la durere,deja nu mai suporta duredea din corpul eiultimi pasi care i-a putut face au fost cei de a se duce in cort,apoi a adormit.
A doua zi la ora stabilita s-au intalnit cei 3 membi ai echipei 7,si fara sa mai stea pe ganduri au si plecat spre satul ascuns in piatra.au mers o zi si o noapte fara oprire.Cand au ajuns erau extenuati de atata mers asa ca sau dus la un hotel unde puteau stadar din pacate a mai ramas doar doua camere.Sakura a les sa tea singura in camera,Sasuke avea un mare ghinion pentru ca:1 trebuia sa stea cu Naruto in camera si 2 patul era de 2 persoane.Dupa o mica cearta dintre Naruto si Sasuke,s-au instalat in camere au plecat sa caute urme lasate de asazusul monstru.
Primult loc unde au cautat a fost la casa unde a actionat prima oara.Casa era distrusa,nu mai ramasese nimic din ea,doar o parte din acoperis.
-Hei,baieti cred ca am gasit ceva.striga Sakura la cei doi coechipieri ai ei.

Răspunsuri în acest subiect
Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 23-11-2008, 09:10 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-11-2008, 10:51 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-11-2008, 11:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 18-12-2008, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 20-12-2008, 03:59 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-12-2008, 10:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 30-12-2008, 11:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 03-02-2009, 10:48 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-02-2009, 09:16 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-02-2009, 11:07 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 14-02-2009, 05:50 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-02-2009, 11:35 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-03-2009, 02:40 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 15-03-2009, 12:14 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-04-2009, 10:36 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 04-04-2009, 10:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-04-2009, 10:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-04-2009, 11:41 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 12-04-2009, 05:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-04-2009, 09:58 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Vizitator - 14-04-2009, 04:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 17-04-2009, 10:34 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-04-2009, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 01-05-2009, 12:03 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-05-2009, 11:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de DaRk_Sakura_AnGeL - 10-05-2009, 09:05 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 08-06-2009, 12:04 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Uchiha_Sakura92 - 03-07-2009, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 6.085 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.011 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  O nouă È™ansă la fericire Leontina 48 17.209 27-02-2012, 08:11 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Merit fericire Katniss 19 10.182 26-02-2012, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  Cheia dragostei[inspirat din Gravitation] starnight 38 26.836 30-08-2010, 10:30 AM
Ultimul răspuns: Bloom.
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.594 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Fericire si Tristete Bad Blood. 6 5.122 14-06-2009, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)