07-07-2007, 02:23 PM
In Ymanya,pamantul de mijloc...
-Vremuri grele se apropie...
-Regina mea,m-ai chemat?
-Da Thanor,apropie-te,se pare ca servitorii Imperaliei isi vor lua masa in aceasta seara,pregateste-mi armura.ordona Shinami
-Dar regina,este periculos sa va duceti singura
Ea se uita in ochii lui Thanor adanc
-Fa cum iti spun!Eu decid ce este si ce nu este periculos pentru mine.
-Cum doriti Maiestate.
>>Imperalia...se pare ca nu te inveti niciodata,dar nu iti face griji,te pot face ca inainte...ca atunci cand am creat Ynamya...<<
-Armura este gata,dupa cum ati poruncit.
-Multumesc Thanor,as avea nevoie de tine in misiunea asta.
-Ma voi pregati imediat Maiestate
In timp ce Thanor se pregatea,Shinami se gandea...
Flashback:
-Nu vom trada niciodata neutralitatea si daca o vom face va fi doar in favoarea binelui.
End flashback
-Amintiri distruse,zise ea gandind cu voce tare
-Sunt gata stapana.
-Atunci sa mergem sa vedem ce fac creaturile Imperaliei zise ea luandu-si zborul impreuna cu Thanor.
-Taramul ei devine mai puternic ca niciodata,un nou razboi se apropie...
-Stapana,acolo zise Thanor indreptandu-si sceptrul auriu spre o mare de vampiri care atacau simpli oameni.
-Nu-mi mai spune stapana,numele meu este Shinami,iti amintesti!zise ea schitand un zambet
-Desigur...Shinami.
-Acum hai sa le dam o lectie acestor creaturi,mai spuse ea inainte de a cobori in mijlocul grupului de creaturi ale noptii.
-Se pare ca nu va mai ajunge!Plecati de aici!Imediat!tuna ea
-Se pare ca tu vei fi desertul,un desert copios,avand in vedere ca esti tanara.indrazni un vampir sa spuna
-Vremuri grele se apropie...
-Regina mea,m-ai chemat?
-Da Thanor,apropie-te,se pare ca servitorii Imperaliei isi vor lua masa in aceasta seara,pregateste-mi armura.ordona Shinami
-Dar regina,este periculos sa va duceti singura
Ea se uita in ochii lui Thanor adanc
-Fa cum iti spun!Eu decid ce este si ce nu este periculos pentru mine.
-Cum doriti Maiestate.
>>Imperalia...se pare ca nu te inveti niciodata,dar nu iti face griji,te pot face ca inainte...ca atunci cand am creat Ynamya...<<
-Armura este gata,dupa cum ati poruncit.
-Multumesc Thanor,as avea nevoie de tine in misiunea asta.
-Ma voi pregati imediat Maiestate
In timp ce Thanor se pregatea,Shinami se gandea...
Flashback:
-Nu vom trada niciodata neutralitatea si daca o vom face va fi doar in favoarea binelui.
End flashback
-Amintiri distruse,zise ea gandind cu voce tare
-Sunt gata stapana.
-Atunci sa mergem sa vedem ce fac creaturile Imperaliei zise ea luandu-si zborul impreuna cu Thanor.
-Taramul ei devine mai puternic ca niciodata,un nou razboi se apropie...
-Stapana,acolo zise Thanor indreptandu-si sceptrul auriu spre o mare de vampiri care atacau simpli oameni.
-Nu-mi mai spune stapana,numele meu este Shinami,iti amintesti!zise ea schitand un zambet
-Desigur...Shinami.
-Acum hai sa le dam o lectie acestor creaturi,mai spuse ea inainte de a cobori in mijlocul grupului de creaturi ale noptii.
-Se pare ca nu va mai ajunge!Plecati de aici!Imediat!tuna ea
-Se pare ca tu vei fi desertul,un desert copios,avand in vedere ca esti tanara.indrazni un vampir sa spuna