23-12-2008, 10:58 AM
heey choko...am aterizat si eu cu parasuta :))
azi nu ma chef de vorba, asa ca sa incepem sa comentam...
ai cam de toate (includem si greselile de tastare) si nu prea ai....um...nu prea ai...*miky's reading* pai sa zicem doar ca nu vreau un capitol lung, dar unul cu siguranta mai lung decat al doilea :) nu te supara pe mine please :D
e ok ideea, nu a mai fost folosita doar de 1 milion de ori, dar acum, sa fim seriosi [trying to do this] nu conteaza originalitatea ideii, conteaza felul in care o interpretezi, lucru la care te descurci.
te rog eu, sa nu-mi trantesti niste capitole stupide in ceea ce urmeaza, sa macar anunta-ma daca faci asta [nu te supara, e preventiv; primele doua au fost ok]
dupa ce am scris de m-au durut mainile, nu fa nesimtirea sa nu mai continui :D
gambate si karma de la miky
P.S. daca totusi te-a deranjat ceva in post, trimite un PM, ok?
azi nu ma chef de vorba, asa ca sa incepem sa comentam...
ai cam de toate (includem si greselile de tastare) si nu prea ai....um...nu prea ai...*miky's reading* pai sa zicem doar ca nu vreau un capitol lung, dar unul cu siguranta mai lung decat al doilea :) nu te supara pe mine please :D
e ok ideea, nu a mai fost folosita doar de 1 milion de ori, dar acum, sa fim seriosi [trying to do this] nu conteaza originalitatea ideii, conteaza felul in care o interpretezi, lucru la care te descurci.
te rog eu, sa nu-mi trantesti niste capitole stupide in ceea ce urmeaza, sa macar anunta-ma daca faci asta [nu te supara, e preventiv; primele doua au fost ok]
dupa ce am scris de m-au durut mainile, nu fa nesimtirea sa nu mai continui :D
gambate si karma de la miky
P.S. daca totusi te-a deranjat ceva in post, trimite un PM, ok?
아름다운 미녀를 좋아하면 ê³ ìƒí•œë‹¤
Heart aches when you fall in love with a beauty...
Heart aches when you fall in love with a beauty...