Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haruno High vs. Jukogu High introducere

'- Eu nu ascund nimic...cel putin asa cred. Sa ma gandesc, toata viata mea e un mister, in concluzie ce as ascunde.' gandi Misaki.
"- Ok e timpul sa o ducem pe Crystal la infirmerie sa numai zabovim, altfel i se va inrautati situatia."
Decise sa mearga inaintea lor pentru a fi sigura ca drumul este liber si baietii pot intra in scoala fara nicio problema, insa cand vru sa iasa din cladire se lovi de usa.
"- Auch...cui ii arde de glume? Acum chiar sunt nervoasa, ok desteptule sa te vad. Shi-Shinichi?! Tu chiar intentionezi sa ma omori intr-una din zile."
In cele din urma ajunsera cu totii la infirmerie, unde ii astepta domnisoara Yuriko.
"- Yuriko-san, Crystal are nevoie de ingrijiri medicale urgent, te-as ruga sa o ajuti. Si inca ceva cat timp stau in aceasta camera sa tii departe de mine acele."
Doctora zambi, pentru ca stia ca Misaki uraste acele extrem de mult. Cand era mica, ea obisnuia sa se ascunda de matusa ei in cabinetul medical. Insa intr-o zi in timp ce se juca, se izbi de masa cazand peste ea o multime de ace si o substanta periculoasa ce ii puse viata in pericol. De atunci Misaki evita cat putu de tare acele pentru a nu-si aminti acel accident. Cu toate acestea doctora considera ca era timpul ca ea sa treaca peste aceea secventa din trecutul ei si sa priveasca in viitor. De aceea de fiecare data cand o vedea, ii arata o seringa cu ac.
"- Kyaaa...stai departe de mine, te dau in judecata pentru amenintarea elevilor cu ace. Nu te apropia, inca un pas si strig ca sa vina cineva din consiliul elevilor. Stai putin chiar eu sunt membra..."
Yuriko se amuza de gesturile adolescentei, mai ales cand devenea agitata din cauza unui simplu ac.
"- In loc sa ma maltratezi pe mine ar trebui sa te ocupi de Crystal, nu crezi?" spuse Misaki asezata pe pat in timp ce incerca sa indeparteze mana doctorei.
"- Mai cautati si alta victima, numai pe mine! Uite aici doi baieti, foarte talentati, chipesi, educati...oricare dintre ei ar fi un partener bun pentru tine, chiar si la intalniri. Doar ai 26 de ani!"

ooc: denny
[Imagine: Untitled-1.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Haruno High vs. Jukogu High introducere - de hikari marina - 22-12-2008, 09:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Universul Puterii - Introducere Flash 9 9.291 28-05-2010, 01:05 PM
Ultimul răspuns: ammaniac
  Haruno High vs. Jukogu High ShyLie 7 6.640 05-11-2009, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Denny

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)