Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste cu scantei

pai sa spun din star - si de aici nu vreau sa iasa vre un scandal[-x - nu va-ti potrivit deloc la aces fic pentru ca suntei de nivele diferite,adica:

Sakura_Haruno95
-sincer iti zic...esti cam incepatoare...se vede...pentru ca in cap tau am vazut foarte mult dialog,putina descriere,greseli de tastare si ai grabit actiunea...tipic incepatorilor>.<.

Akasuna Lynn
-te pricepi...se vede ca ai experienta...iti exprimi usor cea ce vrei sa se spun prin fic...nu prea am ce comenta la tine...cum ti-am mai spus: ai experienta.

si ai vrea sa va spun ca nu prea am inteles nimic intre cele 2 capitole...sunt diferite:??...Sakura_Haruno95 a facut alt fel de cap:mai copilaresc,mai...nu stiu exact cum sa spun...si Akasuna Lynn a inceput "departe" cap...adica in primul cap la sfarsit parca era vorba sa o duca pe noua venita la Tsunade dar vad ca in al doilea cap spune deja ca sakura incepe sa planga si etc etc....nu au legatura intre ele...pacat de fic...cred ca ar fii fost unul interesant daca era muncit mai mult.:ask:
eu va dau un sfat - daca vreti sa il urmati,foate bine,daca nu,treaba voastra:zuppy11: - mai bine faceti cap impreuna,corectatil impreuna si o sa vedeti ca o sa fie o conexiune intre ele..deci astept nextu sa vad daca ati tinut cont de sfaturile nostre asa ca bye:bye:
I love colour blue ! :love:

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste cu scantei - de :XDark~Sakura~Angel:* - 19-12-2008, 07:33 PM
RE: O dragoste cu scantei ( Sakura_Haruno95 si Akasuna Lynn) - de O@n@ - 22-12-2008, 02:43 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)