Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

I just remembered another one.21 Stateam eu intr-o seara linistita pe scaun la birou si ma uitam la tv pe animax la Paradise Kiss.Nu eram tocmai atenta la tv ca aveam si calcu deschis si ma uitam cand intr-o parte cand in alta. Intra mama in camera nu mai stiu ce sa caute. Si tocmai atunci era faza aceea cu George si Carrie cu "Nu intra..." Zuppy19. Se uita mama spre tv si apoi cu o fata ciudata la mine. "Tu la ce te uiti aici?". Cand mi-am dat seama la ce se referea incepusem sa transpir si sa ma inrosesc. Nici acum nu pot realiza cum am reusit sa-i raspund cu o voce forate calma "Eh, just an anime? Why?". S-a uitat la mine si a plecat and she never mentioned it again.:pfiu:
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de Isuzu - 21-12-2008, 08:18 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)