21-12-2008, 02:55 PM
stai putin...The End..."?... dar asta nu-i deloc un final potrivit pentru a incheia un fic... cum ramane cu visul baiatului? a intalnit-o pe fata si a relizat ca e importat si nu mai trebuie sa demonstreze asta? Si chiar daca ar fi asa, tu nu ai spus asta, totul e doar in mintea mea....
daca chiar te-ai plictisit sa scrii, mai posteaza un ultim capitol de incheiere si foloseste-te de ideea mea, caci sfarsitul acesta nu e deloc multumitor...
critici...hmmm; in fraza aceasta
next: ai repetat de doua ori "evite",
next: nu e bine spus :"ascunda", caci ea nu incerca sa isi opreasca lacrimile.
in fraza asta:
repeti de prea multe ori "ea"
sper sa nu te superi pe mine ca te-am criticat atat...:s:
si te rog sa mai postezi inca un capitol cel putin :bye: and :o3
daca chiar te-ai plictisit sa scrii, mai posteaza un ultim capitol de incheiere si foloseste-te de ideea mea, caci sfarsitul acesta nu e deloc multumitor...
critici...hmmm; in fraza aceasta
Citat:-Pe tine ce te mananca?Intreaba fata indignata de prezenta lui.nu prea e bine "Pe tine ce te mananca", puteai spune" Tu ce vrei?"stiu e prea simplu, dar nici cum ai spus tu nu e deloc bine...
next: ai repetat de doua ori "evite",
Citat:Fata incerca sa evite privirea de a lui vrand sa evite momentul stanjenitorputeai spune: Fata incerca sa evite privirea baiatului, dorind sa amane momentul stanjenilor.
next: nu e bine spus :"ascunda", caci ea nu incerca sa isi opreasca lacrimile.
Citat:Tu nu trebuie sa plangi,ochi tai nu trebuie sa ascunda durere si suferinta,trebuie sa radieze fericire si bucurie.consider ca era mult mai bine sa spui: "Tu nu trebuie sa plangi, ochii tai nu sa emane durere si suferinta....
in fraza asta:
Citat:Mergand linistiti fetei i se face plictisealaera mai bine sa spui: Mergand linistiti plictiseala puse stapanire pe fata.
repeti de prea multe ori "ea"
Citat:Aceasta intrebare se repeat tot timpul in capul fetei,chiar si ea nu stia ce se intampla cu eagreseli de tastare sunt, dar nu prea le dau importanta. Totusi am observat ca ai scris "suptire" cu p. Se scrie "subtire", asta e singurul cuvant pe care il iau in considerare caci poate fi o greseala din vocabularul tau...
sper sa nu te superi pe mine ca te-am criticat atat...:s:
si te rog sa mai postezi inca un capitol cel putin :bye: and :o3