17-12-2008, 11:59 PM
Si mie mi-au placut desenele astea destul de mult intr-un timp.La inceput nu puteam sa le suport, dupa care nu ma mai putem dezlipi din fata tv-ului iar acum cred ca am ajuns la starea initiala..Eh..nu pot sa zic ca nu-mi mai plac deloc, dar mi-a scazut interesul foooarte mult.
Nu am fost chiar o mare fana, deoarece tot ce stiu despre ele este de la tv si din cateva benzi desenate si vreo 2-3 carti imprumutate de la o fata..
Acum care a fost personajul meu preferat.. Cu siguranta Irma. Imi placea totul la ea..cum se comporta, cum arata, cum se imbraca..tot..mai ales ca seamana putin si cu mine .Imi placea si de Martin (parca asa il chema ) care se tinea tot timpul dupa ea. Si Cornelia era draguta, mai ales din cauza incurcaturilor amoroase
Nu am fost chiar o mare fana, deoarece tot ce stiu despre ele este de la tv si din cateva benzi desenate si vreo 2-3 carti imprumutate de la o fata..
Acum care a fost personajul meu preferat.. Cu siguranta Irma. Imi placea totul la ea..cum se comporta, cum arata, cum se imbraca..tot..mai ales ca seamana putin si cu mine .Imi placea si de Martin (parca asa il chema ) care se tinea tot timpul dupa ea. Si Cornelia era draguta, mai ales din cauza incurcaturilor amoroase
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*