16-12-2008, 12:07 AM
asa... iti urez intr-un final bun venit, dupa o portie buna de ras( in sfarsit te-ai inregistrat pe site...yey)
intrebari...hmmm...
1) Care e anime-ul tau yaoi preferat?
2) Esti carnivora,nu? ca daca ai zis ca nu esti ierbivora trebuie sa fii opusul...
3) De cati ani esti fana anime?( mi-ai mai spus, dar nu m-am chinuit sa tin minte)
4) Cum il chema pe acel bobocel de rata?
5) Cat timp ti-a luat sa scrii descrierea despre tine?
hmmm... cam atat am avut de intrebat Denisa...
:bye: si sper sa te distrezi pe aici
aaa... stai putin ca mi-am amintit ceva... fic-ul acela care l-ai scris despre vampire knight,l-ai putea pune pe animezup daca vrei... dar m-ai intai tre sa-l copiezi stiu...totusi gandeste-te la propunerea mea...primesti sfaturi cum sa iti imbunatatesti stilul,cat si critici ca altfel nu se poate
acum intr-un final iti spun:bye:
intrebari...hmmm...
1) Care e anime-ul tau yaoi preferat?
2) Esti carnivora,nu? ca daca ai zis ca nu esti ierbivora trebuie sa fii opusul...
3) De cati ani esti fana anime?( mi-ai mai spus, dar nu m-am chinuit sa tin minte)
4) Cum il chema pe acel bobocel de rata?
5) Cat timp ti-a luat sa scrii descrierea despre tine?
hmmm... cam atat am avut de intrebat Denisa...
:bye: si sper sa te distrezi pe aici
aaa... stai putin ca mi-am amintit ceva... fic-ul acela care l-ai scris despre vampire knight,l-ai putea pune pe animezup daca vrei... dar m-ai intai tre sa-l copiezi stiu...totusi gandeste-te la propunerea mea...primesti sfaturi cum sa iti imbunatatesti stilul,cat si critici ca altfel nu se poate
acum intr-un final iti spun:bye: