12-12-2008, 12:03 AM
critica nu inseamna a batjocori pe cineva.Inseamna a sfatui cu privire la fic.Daca are un fic care trebuie neaparat sa intervina o critica atunci probabil neaprat trebuie sa-l sfatuim pe acel user cu privire la anumitele greseli din fic pentru ca daca ii aducem numai laude si el crede ca ficul este bun, atunci va continua sa scrie prost sau evident gresit.De aceea s-a inventat o critica pentru ajutorul acelor useri care au nevoie de una.Adevarul este ca multi useri nu accepta sa fie criticati fiindca ei cred ca daca cineva i-a criticat inseamna ca a ras de ei.App dar critica trebuie sa fie si constructiva fiinda daca arunci o anumita critica dura cuiva si gata acel user nu evolueaza fiindca, da, multi nu citesc si nu ia in seama criticile bune.Deci evolutia autorilor depinde de ei cum vor sa evolueze si in ce mod.Este evident faptul ca da asa este, altii mai critica si dur, si recunosc ca si eu critic in acest mod, mai dur, dar trebuie sa-i ajutam totusi in evolutia useruli, nu sa aruncam o critica de doua pagini apoi sa vedem ca, in realitate, userul respectiv nici macar nu citeste ceea ce ii spui si nici nu vrea sa asculte si asta se intelege: Persoanele in masura, cele care pot critica un fic si pot da sfaturi trebuie totusi sa se implice ceva mai mult, parerea mea.
@parerea mea si sper ca veti intelege. Ja ne mina
@parerea mea si sper ca veti intelege. Ja ne mina
-