10-12-2008, 10:59 PM
'Vypper, din cate am inteles el a incercat sa o violeze pe Kaori, dusmanul din copilarie a lui Adachi. gandea roascata in timp ce ochii ei parca erau mai mari.
Asculta cu atentie conversatia celor doi, se pare ca Adachi il ura pe Vypper destul de mult incat sa ii taie capul jos,in sinea ei roscatei ii parea rau, pentru Kaori.
- Adachi .. Vypper ... controlati-va, sau de nu va iau pe amandoi si va bat cap in cap. le zise aceasta vrand sa para serioasa.
- Ei hai Adachi draga, nu o sa ii faca nimic iub ... pardon prietenei tale din copilarie, in fond nici eu nu stiu unde e. ii spuse fata plina de sarcasm si ironie.
OCC: gelozia asta ) ady & vypper
Asculta cu atentie conversatia celor doi, se pare ca Adachi il ura pe Vypper destul de mult incat sa ii taie capul jos,in sinea ei roscatei ii parea rau, pentru Kaori.
- Adachi .. Vypper ... controlati-va, sau de nu va iau pe amandoi si va bat cap in cap. le zise aceasta vrand sa para serioasa.
- Ei hai Adachi draga, nu o sa ii faca nimic iub ... pardon prietenei tale din copilarie, in fond nici eu nu stiu unde e. ii spuse fata plina de sarcasm si ironie.
OCC: gelozia asta ) ady & vypper
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End