06-12-2008, 11:12 PM
"- Aia? Aaa te referi la Kohi...Nu fac absolut nimic! E liber sa faca ce vrea." spuse tanara mangaindu-l cu duiosie. Se pare ca aceasta fiara ascundea un mister din trecutul lui Hikari. Cum ajunsese un spirit langa un om si mai ales sa-i fie asa loial. Raspunsurile la aceste intrebari le stiau doar ei doi, nimeni altcineva.
"- Te voi invata tot ce se poate, restul secretelor tehnicii tale va trebui sa le descoperi singura, asa cum am facut si eu, altfel nu vei reusi sa o stapanesti ca atare. Si poate candva iti voi face cunostinta cu spiritul de foc phoenix."
Imediat ce termina fraza se apropie de Kaori si ii zambi, urandu-i bun venit in grup, chiar daca era pentru o perioada scurt de timp.
ooc: mitzuke...
"- Te voi invata tot ce se poate, restul secretelor tehnicii tale va trebui sa le descoperi singura, asa cum am facut si eu, altfel nu vei reusi sa o stapanesti ca atare. Si poate candva iti voi face cunostinta cu spiritul de foc phoenix."
Imediat ce termina fraza se apropie de Kaori si ii zambi, urandu-i bun venit in grup, chiar daca era pentru o perioada scurt de timp.
ooc: mitzuke...