Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Obsesie mortala [+15] [hentai]

Am aterizat si eu pe aici ! Sa vedem :
,,Nu-si putea imagina ceva atat de rau...adica...ceva atat de rau care o putea rani si care o putea face sa se simta atat de rau . '' - bun , am inteles ideea mey , te repeti cam mult cu acest cuvantul (rau )

nemiscat.u - nemiscat cu
omporti - comporti
arma - karma
facea sa se sufere. - facea sa sufere
mai ramane - mai ramanea
Asa , am terminat cu greselile de tastare care banuiesc ca sunt din cauza neatentiei . Sincer , acest capitol mi-a captivat si mai mult atentia , dar pacat ca nu este asa de bine scris . Deci , mi se pare putin ciudat ca dupa ce a fost violata de fratele ei , Karma sa-si recapete veselia asa ca prin farmec . Putin suspect as spune eu ... In fine , mai ai tu cateva repetitii si sunt sigura ca acestea vor fi corectate cu vremea , dar mai am o nemultumire : Devon ... bine , e tipul dur , afurisit si mai stiu eu cum , dar draga mea , daca e asa de dur , atunci cum de nu s-a revoltat atunci cand a fost plesnit ? Eu daca eram in locul lui as fi facut un mare scandal ! In fine , sa zicem ca nu s-a gandit atunci la asta ! Si dragul de Sho o iubeste pe Karma , desi din cate am inteles eu , nu prea s-au vazut ! Dar sa zicem si de asta ca a fost dragoste la prima vedere . In fine , fic-ul vostru este reusit fetelor , dar mai e mult de munca ! Aveti mai multa grija la exprimare pentru ca e pacat ca un asemenea fic sa fie umbrit de greseli puerile ! Gambate kudasai si abia astept next-ul !
[center][Imagine: sunsetsig.png][/center]

[center] My Anime List[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Obsesie mortala [+15] [hentai] - de Xoxo - 28-11-2008, 11:53 PM
RE: <Obsesie mortala*tenta hentai +15> [by funkadelic&akasuna?itachi] - de Child Of Sunset - 05-12-2008, 11:33 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O fantezie mortala - [+18] Vero 63 37.969 17-04-2011, 11:00 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Arma mortala Iryna 5 4.519 04-03-2011, 02:11 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava? Mariah . 117 57.859 15-02-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Mariah .

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)