Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Obsesie mortala [+15] [hentai]

~Iata contin.It's my turn,so,Enjoy!~

Evadand din durere

Era inca liniste in camera.Sho o privea nedumerit pe fata.Nu-si putea imagina ceva atat de rau...adica...ceva atat de rau care o putea rani si care o putea face sa se simta atat de rau.Era clar.Devon merse prea departe.Stia ca,intre el si sora sa mai existara "neintelegeri" ,dar nu-si putea imagina...nu se putea gandi ca...Devon o violase pe Karma.I se parea destul de indecent,pe deasupra,nu era orice fata.Dimpotriva,era sora sa,pe care trebuia sa o protejeze de lucruri ce ar putea-o rani.Dar el avea stilul lui de "a avea grija" de ea.Pentru cateva minute,Sho ramase cu nemiscat.u privirea fixa,asemenea unui zombi.
Fata il privea ciudat.Era nedumerita...Adica,desi era prietenul fratelui sau, Sho nu se comporta in halul in care se comporta fratele ei.Mai pe scurt,era mai linistit,mai rabdator,si cu o privire calda care emana in jurul ei numai caldura,nu ca cea a lui Devon,care iti dadea fiori pe sira spinarii.
-Hei! ... Pot sa te intreb ceva?izbucni dintr-o data Karma,sagetandu-l cu privirea pe noul sau prieten.
-Aaa..da! Sigur.Zi!se balbai acesta.
-Cum de nu te omporti la fel ca si fratimiu,adica...de ce nu esti ca el...nu vreau sa te superi...adica... vroiam sa spun...de ce nu ai un comportament la fel de depravat ca al lui?
-Pentru ca nu imi place sa fiu ca el.Raspunse scurt Sho.
-Daca nu iti place cum este el,atunci de ce stai cu el?
-Pai...pentru ca...E o poveste lunga si nu prea as vrea sa te impovarez cu un lucru asa de plictisitor.
-Nu.Chiar nu m-ai plicitisi.Ba chiar sunt foarte curioasa.Diferenta dintre tine si Devon este foarte mare,din toate punctele,si de aceea vreau sa stiu si eu ce va leaga de stati mai mereu impreuna.
-Pai...defapt...as vrea sa-ti spun ceva.Adica,Devon mi-a povestit mereu de tine si de ceea ce ti se intampla si am fost,intr-un fel,socat,dar,dupa ce te-am vazut si in realitate,am stiut.
-Ce ai stiut??il intreba curioasa Karma.
Cuprins de momentul plin de suspans dintre ei,Sho isi apropie corpul si mai mult de Karma,acaparandu-i buzele intr-un sarut brusc,dar senzual.arma nu stiu cum sa reactioneze,deoarece nu se mai sarutase cu nimeni pana atunci~cu exceptia fratelui sau~.Cam nestiutoare la acest capitol,Karma se simtea inferioara,simtind nevoia sa aiba o harta dupa care sa se ghideze,in timpul sarutului.
Dar,se pare ca nu mai avea nevoie de asta,pentru ca in acel moment,devon intra in casa si ii vazu pe cei doi.
-O,vad ca deja te-ai acomodat,frate!Bravo!Tine-o tot asa.Ii spuse,ca de obicei,in batjocura,prietenului sau.
Sho rupse sarutul si se ridica brsc de pe pat.Se duse val-vartej spre Devon si,foarte nervos,ii trase un pumn in gura lui Devon,care isi pierdu echilibrul si cazu,lovindu-se de perete.
-Asta este pentru ca o meriti,dar tot nu ajunge.La cate ai facut,nici cu moartea nu-ti ajunge sa platesti!spuse Sho,mai mult tipand,uitandu-se cu dispret spre amicul sau.
Devon il privi nedumerit pe adolescent.De ce facuse asta?
Karma statea intinsa pe pat.Ramasese stupefiata.Ce era cu acea iesire a lui Sho?si,mai exact,ce vroia sa spuna cu "nici cu moartea nu-ti ajunge sa platesti"?Ce facuse mai exact ca sa plateasca?Adica,in afara de faptul ca o chinuise pe ea si,poate si pe alte fete?!Intr-un fel,nu-i parea rau de ceea ce i se intamplase fratelui sau,deoarece si-o merita;dar cum ea nu era o fire razbunatoare,nu se bucura prea mult de acest incident.
Sho il mai privi putin pe Devon.Acum el era cel care suferea,nu cel care facea sa se sufere.
Acesta se intoarse spre fata,spunandu-i:
-Hai!Imbraca-te si hai sa mergem.Te iau din infernul asta.
Karma nu se opuse.Ii placea ideea de a pleca din locul in care avea destule "amintiri" neplacute.Isi lua niste haine din dulap cu care se imbraca si isi lua geanta in care avea mobilul,cateva lucruri si banii.Iesi impreuna cu Sho,dupa care inchise foarte fericita usa apartamentului in care era ingropata suferinta ei.Traversa triumfatoare holul blocului,dupa care se indrepta spre lift.Nu se putu abtine sa nu puna macar o intrebare:
-Dar de ce?il intreba Karma pe adolescent.
-De ce ce?
-De ce ai facut asta?
-Pentru ca o merita.Dupa ce ti-a facut acele lucruri mizerabile pe care nu le merita o fata ca tine,ma mai intrebi si de ce?!
Dupa putin timp,acestia parasira blocul unde statea adolescenta.
Karma il privi pe adolescent,intalnindu-i ochii patrunzatori,dupa care cateva lacrimi ii scaparara printre genele lungi.Sho observa acest lucru,si o lua in brate pe fata,incercand s-o consoleze.
-Imi cer scuze pentru cum ti-am vorbit mai devreme.Nu am facut-o cu intentie,dar imi iesisem din minti.Eram nervos,deoarece nu vreau sa ti se intample ceva...rau.
-Dar de ce asa erai ingrijorat?il intreba fata pe Sho,nesigura.
-De ce?Pentru ca te iubesc.Tin la tine si nu vreau sa mai patesti ceva.De aceea am facut toate astea.
Fata il mai privi o data,dupa care il lua si ea in brate.simtea o legatura intre ei,dar nu era sigura daca era ceva mai mult,sau doar un lucru vag.Insa pana sa-si dea seama mai bine ce sentimente au unul fata de celalalt,mai ramane de vazut.
Cei doi se oprira in fata masinii lui Sho.Era un Hyundai Teraccan de culoare gri.Era o masina destul de mare pentru o singura persoana,insa Karma nu comenta nimic in privinta aceasta.Urca pe locul din fata,langa Sho.
-Acum unde mergem?il intreba adolescenta pe Sho.
-La mine acasa.
Karma nu mai spuse nimic pe parcursul drumului,incercand sa se gandeasca la alte lucruri.Lucruri care ar face-o fericita,insa care erau acelea?
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .

Răspunsuri în acest subiect
Obsesie mortala [+15] [hentai] - de Xoxo - 28-11-2008, 11:53 PM
RE: <Obsesie mortala*tenta hentai +15> [by funkadelic&akasuna?itachi] - de Xoxo - 05-12-2008, 10:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O fantezie mortala - [+18] Vero 63 37.969 17-04-2011, 11:00 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Arma mortala Iryna 5 4.519 04-03-2011, 02:11 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava? Mariah . 117 57.859 15-02-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Mariah .

Utilizatori care citesc acest subiect:
13 Vizitator(i)