Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Breaking into pieces

adyna_45.. sincer gomenasai... nu mi-am dat seama decat dupa ce am citit!!!
dark_ang3l.... Yuuki nu e yakuza ci Remi...insa si Yuuki va avea parte si el de o portie de iubire.
imi cer scuze ca am intarziat cu continuarea...park m-a batut careva in cap pentru ca de abia acum am vazut ca trebuie sa postez!!

Ceea ce ma ingrijora mai tare nu era asta..ci faptul ca proiectul avea sa fie predat curand si motivele pentru a petrece mai toata ziua cu el incepeau sa isi piarda valabilitatea.
Ziua decisiva pentru noi a fost cea cu o saptamana inainte de termenul limita. Ne aflam amandoi in biblioteca citind cateva carti. Toti plecasera deja acasa insa noi am ramas pentru a mai studia putin. Pentru a ne simti comfortabil stateam direct pe covor sprijiniti de rafturi in pozitii destul de nepotrivite pentru studiat. Imi venise o idee pentru a il putea avea...si trebuia doar sa o mai pun in practica.
- Ah..m-am plictisit. Ii zic pe un ton sincer lasand cartea la o parte oftand din tot sufletul culcandu-ma cu fata in jos pe covor.
- Hm...si eu... ce faci de obicei cand esti plictisit?
- Hm..ies in oras, agat baieti si ma culc cu ei. Insa mereu protejandu-ma. Incercam sa fiu cat se poate de socant puteam pentru a il face sa se simta nervos dar nu parea sa il deranjeze nici ca ii spusesem ca imi plac baietii si nici ca ma culc cu multi.
- Nu cred ca asta e o metoda prea buna de a iti gasi un partener stabil. Vreau sa zic..ce faci daca se indragostesc si devin nesuferiti? Copii din ziua de azi..
- Hei..nu vorbi asa. Ceea ce ii incanta e ca ii fac sa se simta bine. Partea buna e ca si eu ma simt bine. Doar rase dupa care isi lasa trupul sa cada la pamant. Purta o camasa alba deschisa la primii doi nasturi iar pantalonii erau stramti scotand in evidenta tot.
- Imi spui daca te pot ajuta cu ceva. Imi zambi inchizandu-si ochii., inspirand adanc , incepand sa fredoneze o melodie.
- Pai..suntem prieteni...ma poti ajuta... daca accepti sa te culci tu cu mine.
Nu si-a deschis ochii imediat ci dupa ceva timp si ma privi fara a isi trada vreun sentiment sau opinie. Se ridica in fund lasandu-si mainile pe langa corp si ma intreba doar atat: vrei sa o fac eu sau tu? Mi se parea incredibil ca ma intreba cine doream sa preia controlul doar mereu fusesem obisnuit sa fiu eu acela care o faceam.
- De obicei o fac eu.
- Cum vrei. Incepu sa se caute in buzunarele la pantaloni si scoase un prezervativ oferindu-mi-l. Nu isi batea joc de mine, chiar era de acord cu asta. Dar nu simteam ca trebuia sa fiu eu...doream sa fie el cel care ma saruta si ma ia...dar cum puteam sa ii spun asta.
- Mersi..
- Ce e?
- Nimic... ma gandeam ca ar trebui sa schimb putin metoda. M-am saturat sa fac eu mereu totul.
Asteptam sa imi zica ca o sa fie de acord cu tot ceea ce vreau dar in clipa urmatoare ma saruta intinzandu-ma pe covor. Imi fura pachetelul din mana si il puse langa el in timp ce continua sa ma sarute. Buzele lui aveau gust a cirese iar sarutul lui era sufocant. Acum eu eram cel care de abia mai puteam dupa numai un sarut...exact cum se simtise si Haruo cand o facuse pentru prima oara. Insa nu era prima oara pentru mine dar ma simteam ca un adevarat incepator. Fiecare atingere a lui ma facea sa tresar iar inima imi batea intr-un ritm nebunesc.
Cu mainile sale delicate mi-a scos camasa si a inceput sa imi sarute gatul si pieptul, facand cerculete cu limba in unele zone apoi ma saruta din nou in timp ce isi strecura mana in pantalonii mei. Am ramas aproape nemiscat, asteptand urmatoarea atingere. Gemeam, icneam si chiar pufaiam din cand in cand ca si cum as fi complet epuizat.
- Hei..chiar ai mai facut asta? ma intreba aproape soptindu-mi in ureche.
- Da! Doar ca de obicei eu fac asta..nu mi se face asta... explic accentuand unele cuvinte...
- Ah...deci prima oara ...
Asta a fost tot ceea ce mi-a mai spus inainte de a inlatura pantalonii. Ma simteam jenat asa ca mi-am inchis ochii, am auzit cureaua lui desfacandu-se dupa care ,cateva clipe mai tarziu, m-a luat in brate si m-a ridicat usor deasupra picioarelor lui. M-a strans tare la pieptul lui tinandu-ma doar cu o mana dupa care practic m-a trantit in bratele sale.
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.

Răspunsuri în acest subiect
Breaking into pieces - de Lithium-Angel - 07-11-2008, 02:46 PM
RE: Breaking into pieces - de adyna_45 - 28-11-2008, 12:24 AM
RE: Breaking into pieces - de Lithium-Angel - 28-11-2008, 04:38 PM
RE: Breaking into pieces - de dark_ang3l - 30-11-2008, 11:19 PM
RE: Breaking into pieces - de adyna_45 - 30-11-2008, 11:27 PM
RE: Breaking into pieces - de Lithium-Angel - 01-12-2008, 12:48 AM
RE: Breaking into pieces - de adyna_45 - 01-12-2008, 05:37 PM
RE: Breaking into pieces - de dark_ang3l - 01-12-2008, 10:28 PM
RE: Breaking into pieces - de Lithium-Angel - 03-12-2008, 08:18 PM
RE: Breaking into pieces - de adyna_45 - 03-12-2008, 10:00 PM
RE: Breaking into pieces - de Lithium-Angel - 05-12-2008, 08:10 PM