Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani?

@Mitzuke
De fapt, te contrazic :3 Politicienii nu investesc bani, ei spala bani 24 Sa vezi ce e la noi la bloc 78 Bataie de joc >w<" Au pus tevi de 2 cm pt un bloc... Si sa nu mai spun ca toti avem centrala deja >>" Erm... Si au stricat si trotuarul de peste drum unde-si parcau 40% dintre masini oamenii de la cele 2 blocuri 5 Mitzuke, vorbeste cand stii >__<

On: Yes, very 71 De ce? Pentru ca aici m-am nascut, aici am aflat maximele tarii noastre si aici am invatat sa vorbesc >3<" Simplu, nu? Oh, yes, de acord cu tine -_- Cel putin la noi [si sper sa nu fie niciodata >>"] nu sunt razboaie... Next... Vin francezii la noi sa ne invete ce i-am invatat cand eram in putere? >>" Wtf? Nvmd -__- Whatever, nu avem oameni destepti la conducere [de fapt, sunt foarte destepti... pentru propria lor piele >>"]

Mdah... Cu manelele nu am nimic, atata timp cat nu mi le baga pe gat :3 Buh byeee~... And be proud, chiar de cel putin 20% dintre voi vor sa emigreze 10

Răspunsuri în acest subiect
RE: 1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani? - de yulobo - 01-12-2008, 10:33 AM
RE: 1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani? - de yulobo - 01-12-2008, 09:29 PM
RE: 1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani? - de yulobo - 01-12-2008, 10:02 PM
RE: 1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani? - de Small_pink_dragon - 17-06-2009, 03:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sunteti paranoici? Lye 27 14.126 16-03-2010, 12:36 AM
Ultimul răspuns: myuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)