30-11-2008, 11:19 PM
imi place atat de mult ficu`. Nush dc dar cred ca ai fi un psiholog foarte bun:)) imi place ca esti foarte realista. El a fost candva o jucarie...o persoana slaba care era folosita drept papusa de acei mafioti. Dar am descoperit ca defapt nu e o persoana atat de slaba pe cat credeam. Daca era o persoana foarte slaba ar fi ramas o jucarie toata viata lui dar din cauza experientei avute a trecut de stadiul de marioneta si a ajuns undeva intre papusar si jucarie. A ales sa distruga papusile.Unele supravietuiau dandu-le o lectie care i-a fost data si lui iar altele pierzandu-si viata. Curand a ajuns sa fie papusar, sa se foloseasca de oameni pentru satisfacerea propriilor nevoi. Imi place ideea de la papusa la papusar:)Adyna poate ca e destul de dur, nu neg asta ;-)Dar mi se pare un fic incredibil.
Lithium-angel cred ca am idu` tau daca si tu vrei poate vorbim pe mess:-)Sunt curioasa sa aflu cati ani ai etc. Ja ne (PS:cred ca am multe greseli in comentariul asta dar nu mai stau sa il corectez:D )
Lithium-angel cred ca am idu` tau daca si tu vrei poate vorbim pe mess:-)Sunt curioasa sa aflu cati ani ai etc. Ja ne (PS:cred ca am multe greseli in comentariul asta dar nu mai stau sa il corectez:D )