lista e lunga ... pt inceput:
- cocalarii
- hainele stramte de firma , mai ales alea roz
- aia care se cred frumosi, destepti si de treaba, de fapt sunt niste fitzosi, prosti sau niste fufe
- sa nu imi mearga netu cand am timp de el
- telefoanele ``caramida``
- tokio hotel [scuze dar nu ii pot suporta]
- rbd sau rebelde cum o fi [ scuze, again, dar nu ii suport nici pe cei care asculta rbd pt k la toata lumea ii place rbd, fiti si voi mai originali , and sorry again ]
- matematica
- oamenii [de obicei baietii] aia disperati care umbla dupa mn nush cat timp sa fiu cu ei sau sa le dau ceva -_-'
- rozul
- cand vad cate una imbracata in haine stramte mai k pusca pe ea, bluza decoltata, cu tocuri de 20 cm, imbracata in toate culorile, da` defapt saraca fata e cam stramba si anorexica
- laptele
- obsedatii de .... ``mine`` imi vine sa le zic " idiotilor, nu vedeti ce urata`s, ce va tre`?:-l" da nu la toti, doar la cei care ma dispera muuuuult
si mai sunt... da nu cred k o sa aveti chef sa cititi nici macar atat ^^"
[Edit] - urmeaza sa fac o campanie anti-cei ce n-au limita la emoticons >.<' aveai o gramda de emoticons... inteleg ca asa exprimi ideea mai bine.. dar incerca sa te rezumi la maxim 10 [jigoku]
- cocalarii
- hainele stramte de firma , mai ales alea roz
- aia care se cred frumosi, destepti si de treaba, de fapt sunt niste fitzosi, prosti sau niste fufe
- sa nu imi mearga netu cand am timp de el
- telefoanele ``caramida``
- tokio hotel [scuze dar nu ii pot suporta]
- rbd sau rebelde cum o fi [ scuze, again, dar nu ii suport nici pe cei care asculta rbd pt k la toata lumea ii place rbd, fiti si voi mai originali , and sorry again ]
- matematica
- oamenii [de obicei baietii] aia disperati care umbla dupa mn nush cat timp sa fiu cu ei sau sa le dau ceva -_-'
- rozul
- cand vad cate una imbracata in haine stramte mai k pusca pe ea, bluza decoltata, cu tocuri de 20 cm, imbracata in toate culorile, da` defapt saraca fata e cam stramba si anorexica
- laptele
- obsedatii de .... ``mine`` imi vine sa le zic " idiotilor, nu vedeti ce urata`s, ce va tre`?:-l" da nu la toti, doar la cei care ma dispera muuuuult
si mai sunt... da nu cred k o sa aveti chef sa cititi nici macar atat ^^"
[Edit] - urmeaza sa fac o campanie anti-cei ce n-au limita la emoticons >.<' aveai o gramda de emoticons... inteleg ca asa exprimi ideea mai bine.. dar incerca sa te rezumi la maxim 10 [jigoku]
I’m not a perfect girl. Sometimes I have a broken heart and maybe some days nothing goes right. But when I think about it and take a step back I remember how amazing life truly is and that maybe, just maybe I like being unperfect !
She`s Layla, Layla luvs u 3 :X Give her candies, much candies ^^, chibi-ul lui diabolique_alien