Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

OMG! 21 . Si eu am patit-o. Era ziua unei prietene si am fost toata gasca la pizza. Era ora 17:00 si nu mai aveam chef sa stam, 3 prietene au venit la mine [ si ele fane anime, obsedate de hentai si manga yaoi ca mine, da`da, suntem perverse stim :perv:] si un prieten ne-a dat niste cd-uri cu hentai. SI ne-am asezat comod, am facut popcorn, suc si ne uitam absorbite. La un moment dat eu "Vine cineva!" Prietenele mele imi cunosc ``simtul pasilor``[nush sa explic, cred k e o calitate a mea, dar pot sa aud daca vine cineva chiar si tiptil si chiar dak e departe, nush ce e 106] si una dintre ele s-a asezat intr-o secunda pe birou acoperind monitorul.In urmatorul moment usa s-a deschis. Mama cu o tava cu cateva sandwich`uri si pahare de suc zice " M-am gandit ca ati terminat popcornul si mai vreti Smile " Omg O.o ma gandeam "Femeie, cat crezi ca mancam? -_-' " A povestit putin cu noi, si apoi zice "Ce faceti?" cu un zambet de persoana amabila 22.Noi am inceput sa transpiram si ne treceau fiorii. Eu, repezita " Povesteam" ea, " da nu v-am auzit" ma uitam disperata la celelalte si una din ele a zis " ne jucam flori fete si baieti si a trebuit sa soptim" ok a fost un motiv prost, adik cine mai joaca flori fete si baieti? 21 desi mama a vazut ca e ceva in neregula, mi-a zis dupa aia ceva de genu` "Cu ce baieti ati vorbit ?15" eu - mutra inocenta 65 ea "Hai ca stiu,cand am fost acolo vorbeati cu baieti si de aia ati vrut sa scapati de mine" si eu " da mama, andra vorbea cu un idiot si a injurat-o si ii era rusine, nu vroia sa vezi 4" am zis fericita ca am scapat 21
[Imagine: 561597i0h59rpysw.jpg]
I’m not a perfect girl. Sometimes I have a broken heart and maybe some days nothing goes right. But when I think about it and take a step back I remember how amazing life truly is and that maybe, just maybe I like being unperfect !
[Imagine: chibi_1645.gif]
She`s Layla, Layla luvs u 3 :X Give her candies, much candies ^^, chibi-ul lui diabolique_alien

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de diabolique_alien - 30-11-2008, 04:12 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
14 Vizitator(i)