30-11-2008, 03:43 PM
Bun , am citi si eu aceste 3 capitole . Pot sa zic ca pana acum pare cat de cat interesant ficul , totusi mai aveti de lucrat la exprimare . Izobel-Chan ai grija cu exprimarea si vezi ca te cam repeti . Pe la inceput ai folosit cuvantul "el" de foarte multe ori si nu mi-a placut asta . Cand ati scris un capitol cititi-l cu mare atentie si corectati unde vi se pare ca nu suna bine .
Despre personaje..preferatul meu e Dan . Un tip tare dragut si rebel..il ador :X . Deabea astept urmatorul capitol si mor de nerabdare sa vad ce face Dan cu "pisi" a lui .. =)) Dar nu stiu de ce presimt ca ii place mai mult de Nina ... Astept urmatorul capitol , va rog sa-l postati cat mai repede ! Succes in continuare fetelor ! :D
Despre personaje..preferatul meu e Dan . Un tip tare dragut si rebel..il ador :X . Deabea astept urmatorul capitol si mor de nerabdare sa vad ce face Dan cu "pisi" a lui .. =)) Dar nu stiu de ce presimt ca ii place mai mult de Nina ... Astept urmatorul capitol , va rog sa-l postati cat mai repede ! Succes in continuare fetelor ! :D
Don't deny our r2Ï€.