30-11-2008, 11:54 AM
1.Ce parere aveti despre acest anime?
anime-ul este destul de bun...are o poveste buna si grafica mi-a intrecut asteptarile...toate lucrurile sunt prezentate in ordine ca sa le poti intelege
2.Care este personajul vostru preferat?
imi place mult de Levi...e cel mai nomal personaj de pe`acolo.....imi place caracterul ei si felul de a fi ^^"
3.Levi vs Balalaika.Argumentati!
Levi....
imi place pentru ca e cel mai nomal personaj de pe`acolo.....imi place caracterul ei si felul de a fi ^^"......cat despre Balalaika este cam ciudat
4.Benny vs Rock.Argumentati!
dintre ei mai bine Benny
chiar daca nici peronajul asta nu imi place e totusi mai bun decat Rock....are un acracter mai puternic si mai bine prezntat
anime-ul este destul de bun...are o poveste buna si grafica mi-a intrecut asteptarile...toate lucrurile sunt prezentate in ordine ca sa le poti intelege
2.Care este personajul vostru preferat?
imi place mult de Levi...e cel mai nomal personaj de pe`acolo.....imi place caracterul ei si felul de a fi ^^"
3.Levi vs Balalaika.Argumentati!
Levi....
imi place pentru ca e cel mai nomal personaj de pe`acolo.....imi place caracterul ei si felul de a fi ^^"......cat despre Balalaika este cam ciudat
4.Benny vs Rock.Argumentati!
dintre ei mai bine Benny
chiar daca nici peronajul asta nu imi place e totusi mai bun decat Rock....are un acracter mai puternic si mai bine prezntat
†â€
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoiâ€
you define
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoiâ€
you define
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.