30-11-2008, 11:39 AM
Ce parere aveti despre acest anime?
anime-ul este bun. Mi-a palcut povestea care seamana putin cu "Cenusareasa" povestea din copilarie.....cel putin la partea cu " tatal fetei s-a recasatorit iar surorile ei vitrege o tratau co indiferenta" anime-ul este inspirat putin din Sailor Moon dar este totusi interesant
Hayate vs Sasame. Argumentati!
Sasame
imi place acest personaj si il consider ca a fi cel mai bine conturat dintre toti cu o atitudine mai speciala....si de ce nu este chiar kawaii~
Hayate mi se pare putin prea enervant
Kei vs Go. Argumentati!
Kei
este dragut personajul....imi plac mult hainele ei galbene ^_^.......cat despre Go nu imi place felul lui de a fi si este cam ciudat
anime-ul este bun. Mi-a palcut povestea care seamana putin cu "Cenusareasa" povestea din copilarie.....cel putin la partea cu " tatal fetei s-a recasatorit iar surorile ei vitrege o tratau co indiferenta" anime-ul este inspirat putin din Sailor Moon dar este totusi interesant
Hayate vs Sasame. Argumentati!
Sasame
imi place acest personaj si il consider ca a fi cel mai bine conturat dintre toti cu o atitudine mai speciala....si de ce nu este chiar kawaii~
Hayate mi se pare putin prea enervant
Kei vs Go. Argumentati!
Kei
este dragut personajul....imi plac mult hainele ei galbene ^_^.......cat despre Go nu imi place felul lui de a fi si este cam ciudat
†â€
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoiâ€
you define
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoiâ€
you define
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.