Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The girl from the dark

Izobel => O sa tin minte de sfat :p

..................................................................................................
Picioarele incepura sa-i tremure necontrolat, desi incerca sa o ascunda. De ce ii era teama? Probabil era cineva cunoscut, din moment ce ii stia numarul de telefon. Dar cine?
Vantul incepu sa bata usor, parca simtind teama care zvacnea in trupul fetei. Aceasta inghiti in sec: incerca sa spuna ceva, dar parca cuvintele refuzau sa-i iasa din gura. Inghiti in sec. Acum, era liniste. Nu se mai auzea nimic, inafara de cateva frunze care erau purtate de vant, fosnind.
_Ti-e teama, Kotoko? se auzi aceeasi voce a doua oara.
_N-nu! zise ea, la inceput ezitand.
La scurt timp, distinse o silueta care-si facu aparitia din spatele unui trunchi gros de stejar. Nu putea distinge acea silueta.
_Cine esti? sopti ea.
_Asta nu conteaza. Sa mergem.
Kotoko miji ochii: cine era acel barbat? Acesta intinse o mana spre ea. Ezitand, ii intinse mana sa; acum, amandoi mergeau spre Liceu.
_Unde sunt gardienii? intreba fata, gandindu-se la o sansa de a scapa.
_M-am ocupat eu de ei, spuse el, si fata simti cum i se inneaca corabiile.
Ajunsera in fata usii; baiatul i-o deschise politicos.
_Doamnele-ntai! zise el, cu o voce pitigaiata si prefacuta.
Kotoko ar fi vrut sa se ia la cearta cu el pe motiv ca nu e asa de batrana incat sa-i spuna doamna, dar considera ca nu era situatia ideala pentru asa ceva.
Intrasera in cladire: erau pe un hol imens, lung, de-a lungul peretilor fiind mai multe usi, in spatele carora se aflau diferite clase de studiu.
Au ajuns in dreptul clasei a 10-a C. Baiatul deschise usa si vru sa spuna ceva, dar fata intra in clasa automat. Era intuneric bezna; simti ca atinge cu piciorul stang ceva: la scurt timp, tipa.
Barbatul aprinse lumina. Atinsese un ghiveci cu o floare mare, care i se paru ingrozitoare.
_Prost gust, sopti ea, dar baiatul acela o auzise.
Se intoarse cu fata spre el. Parul ii era drept si rebel, fiind negru, iar ochii fiind verzi. Era innalt, purtand un costum negru, care-l facea foarte elegant. Nu i se paru cunoscuta acea persoana.
_Cu cine am onoarea? intreba ea scurt.
_Ne intalnim din nou, spuse el.
Kotoko il privi atent. Gasi o usoara asemanare intre Jae si acea silueta. In timp ce se gandea la imaginea lui Jae insangerat la pamant, mana aceea alba si uscata ii aparu in fata ochilor: parca voia sa o prinda.
Isi prinse cu mainile capul, traganduse usor de par. Inchise ochii: o panza de paienjeni alba se afla acum sub ea. Deschise ochii.
Totul in jurul ei avea o nuanta de violet care batea pe alocuri spre un rosu aprins. In fata ochilor se apropia o pata imensa de sange,... urmata de o sabie...
Clatina hotarata din cap, incercand sa se convinga ca e doar o halucinatie.
_Ti-e teama? intreba acel barbat.
_Teama, repeta ea si clatina hotarata din cap.
Se dadu in spate cu doi pasi: mana aceea continua sa se apropie de ea. Simti cum se impiedica de ghiveciul acela cu floarea care-i displacuse. Se ridica in capul oaselor.
_Teama, repeta ea avand ochii bulbucati.
Incepu sa tremure necontrolat. Simti ca simturile ii innebunesc, corpul nu o mai asculta, corpul isi avea propria judecata.
_Sunt,... nebuna? intreba ea. Teama,...
Era murdara de sange pe tot trupul. Incerca sa se stearga, dar cu cat stergea mai tare, cu atat aceasta se pata mai tare.
Se auzi usa scartaind,... O femeie intrase impreuna cu un barbat in clasa,... Imaginea i se intetosa in fata ochilor,... Nu mai facea contactul cu realitatea...
Cazu intinsa pe suprafata rece a parchetului.
_Teama, sopti ea, si inchise ochii.

Răspunsuri în acest subiect
The girl from the dark - de Kali?! - 27-10-2008, 08:22 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 01-11-2008, 07:55 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 04-11-2008, 09:36 PM
RE: The girl from the dark - de Aly - 04-11-2008, 11:16 PM
RE: The girl from the dark - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-11-2008, 09:24 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 06-11-2008, 09:17 PM
RE: The girl from the dark - de black_rose - 06-11-2008, 09:52 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 07-11-2008, 10:05 AM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 09-11-2008, 04:02 PM
RE: The girl from the dark - de Kali?! - 16-11-2008, 03:23 PM