29-11-2008, 02:24 PM
Deci ... postul din 11-06-2008
Prium set imi place mult, e cu Naruto, ce trebuie mai mult, .. imi place foarte mult rasenganul. Backgroundul e cam nepotrivit dar asta e ^^.
Al doilea set, wow deci imi place foarte mult fetita , e foarte kawaii :X, la background, e la fel ca si la cel cu Naruto. Textul foarte inspirat.
Al treilea set, pai av-ul efoarte comun, dar sig-ul >.> nu imi palce ca renderul iasa afara . In rest imi place ^^.
Postul din 11-12-2008
Primul set, imi place Ichigo&Hime, deci foarte tare, imi place si backgroundul dar renreul iasa afara la sig >.>, iar textul nu prea l-am inteles .
Al doilea set ... renderul din av e cam turtit , in rest e bine ^_^.
Al treilea set ... moma ce tare e :X:X imi place foarte mult
Gambate^^ la urmatoarele seturi
Prium set imi place mult, e cu Naruto, ce trebuie mai mult, .. imi place foarte mult rasenganul. Backgroundul e cam nepotrivit dar asta e ^^.
Al doilea set, wow deci imi place foarte mult fetita , e foarte kawaii :X, la background, e la fel ca si la cel cu Naruto. Textul foarte inspirat.
Al treilea set, pai av-ul efoarte comun, dar sig-ul >.> nu imi palce ca renderul iasa afara . In rest imi place ^^.
Postul din 11-12-2008
Primul set, imi place Ichigo&Hime, deci foarte tare, imi place si backgroundul dar renreul iasa afara la sig >.>, iar textul nu prea l-am inteles .
Al doilea set ... renderul din av e cam turtit , in rest e bine ^_^.
Al treilea set ... moma ce tare e :X:X imi place foarte mult
Gambate^^ la urmatoarele seturi
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem