29-11-2008, 12:21 PM
part 3
A doua zi dimineata , Hinata se trezi in camera de hotel , perdelele argintii , peretii albi decorati cu flori rosii , parca era intrun vis , si nu numai atat , caci naruto statea langa patul ei dormind din cauza ca toata noaptea si-a petrecut stand cu Hinata, ea inrosi cand il vazu , si il pupa pe obraz , iar cand sa trezit , naruto i-a spus:
- Glezna ta nu e ciar asa grav ranita , peste cateva zile vei fi libera !
- Dar eu nu imi fac grij pentru glezna , ci pentru faptul ca tu nu poti dormi , aici can stai cu mine , asa ca ar fi mai bine daca ai merge acasa si ai dormi putin ! spune Hinata trista , dar si imbujorata
- Nici nu ma gandesc! Stau aici cu tine pana iesi !
Hinata nu mai putea de bucurie cand auzi aceste lucruri de la Naruto , si a devenit rosie ca un rac .
- Ummm.. Hinata cred ca ai febra pentru ca esti rosie .... spune naruto impacientat , punandui mana pe frunte
- Ce , nu sunt bine ... striga Hianata
-Daca zici tu ...! Dar ar fi mai bine sa te odihnesti!Ar trebui sa ma duc pana acasa ! Scuza-ma , stu ca ti-am promis ca voi ramane , dar trebuie sa fac ceva urgent , iar apoi ma voi intoarce ! murmura Naruto
Se apropie de Hinata sarutand-o usor , si apoi se indrepta spre usa ...
- Naruto! striga ea catre el
Naruto se intoarce , uitandu-se la Hinata ...
- Te iubesc Naruto , mai mult decat ori ce pe lume !
- Si eu te iubesc! raspunde , apropiindu-se de ea si lund-o in brate
Lui Hinata incepu sa ii curga lacrimile pe obrazul ei palid , cand Naruto statea lipit de piepptul ei spundui ce mult o iubeste .....
In acea clipa intra pe usa cele doua cupluri petrecarete
- hey hey .. uite ce avem aici ...spune Shikamaru
Temari adauga
- Voi porumbeilor profitati de fiecare clipa...
- Acum e oficial ! mai spune si Sakura
Sasuke sta razamat de usa de fier a salonului lui Hinata fara sa scoata un sunet
Naruto isi lua ramas bun de la priteni , spunandule sa aiba grija de Hinata , pana ce el se duce acasa si i-a soptit Naruto ceva Sakurei , dar e ceva prea secret ca sa v-a spun si voua...
Ar mai trebui sa adaug ca a doua zi diminata Hinata s-a intors acasa.....
Sfarsitul Capitolului al III-lea
P.S scuzati-ma ca am scris asa putin , dar daca le uniti cele 3 parti ii o ovese mai lunga .....
A doua zi dimineata , Hinata se trezi in camera de hotel , perdelele argintii , peretii albi decorati cu flori rosii , parca era intrun vis , si nu numai atat , caci naruto statea langa patul ei dormind din cauza ca toata noaptea si-a petrecut stand cu Hinata, ea inrosi cand il vazu , si il pupa pe obraz , iar cand sa trezit , naruto i-a spus:
- Glezna ta nu e ciar asa grav ranita , peste cateva zile vei fi libera !
- Dar eu nu imi fac grij pentru glezna , ci pentru faptul ca tu nu poti dormi , aici can stai cu mine , asa ca ar fi mai bine daca ai merge acasa si ai dormi putin ! spune Hinata trista , dar si imbujorata
- Nici nu ma gandesc! Stau aici cu tine pana iesi !
Hinata nu mai putea de bucurie cand auzi aceste lucruri de la Naruto , si a devenit rosie ca un rac .
- Ummm.. Hinata cred ca ai febra pentru ca esti rosie .... spune naruto impacientat , punandui mana pe frunte
- Ce , nu sunt bine ... striga Hianata
-Daca zici tu ...! Dar ar fi mai bine sa te odihnesti!Ar trebui sa ma duc pana acasa ! Scuza-ma , stu ca ti-am promis ca voi ramane , dar trebuie sa fac ceva urgent , iar apoi ma voi intoarce ! murmura Naruto
Se apropie de Hinata sarutand-o usor , si apoi se indrepta spre usa ...
- Naruto! striga ea catre el
Naruto se intoarce , uitandu-se la Hinata ...
- Te iubesc Naruto , mai mult decat ori ce pe lume !
- Si eu te iubesc! raspunde , apropiindu-se de ea si lund-o in brate
Lui Hinata incepu sa ii curga lacrimile pe obrazul ei palid , cand Naruto statea lipit de piepptul ei spundui ce mult o iubeste .....
In acea clipa intra pe usa cele doua cupluri petrecarete
- hey hey .. uite ce avem aici ...spune Shikamaru
Temari adauga
- Voi porumbeilor profitati de fiecare clipa...
- Acum e oficial ! mai spune si Sakura
Sasuke sta razamat de usa de fier a salonului lui Hinata fara sa scoata un sunet
Naruto isi lua ramas bun de la priteni , spunandule sa aiba grija de Hinata , pana ce el se duce acasa si i-a soptit Naruto ceva Sakurei , dar e ceva prea secret ca sa v-a spun si voua...
Ar mai trebui sa adaug ca a doua zi diminata Hinata s-a intors acasa.....
Sfarsitul Capitolului al III-lea
P.S scuzati-ma ca am scris asa putin , dar daca le uniti cele 3 parti ii o ovese mai lunga .....
![[Imagine: post-1-1210617101.jpg]](http://i380.photobucket.com/albums/oo250/sweet_zoey/post-1-1210617101.jpg)
In the world the sky is the same !!