13-11-2007, 11:44 PM
1. O parere foarte buna Este un anime regizat genial si cu o poveste bine scrisa. Ca sa nu mai zic ca are o grafica superba (in opinia mea) si unele dintre cele mai atractive personaje (mai ales Spike). A excelat la absolut toate capitolele si chiar a primit echivalentul premiului Oscar in industria anime in anul in care a aparut.
2. Faye! Imi place mai mult de ea, ca personaj. Plus ca Julia nici macar nu prea apare in serial pentru a ne putea face o parere despre ce fel de persoana este.
3. Vicious Mi-a placut foarte mult de Spike dar deh... personajele negative au mai mult farmec E mult mai carismatic vicious si pe deasupra foloseste si o sabie Am o slabiciune pentru personajele cu sabie
4. The Real Folks Blues
2. Faye! Imi place mai mult de ea, ca personaj. Plus ca Julia nici macar nu prea apare in serial pentru a ne putea face o parere despre ce fel de persoana este.
3. Vicious Mi-a placut foarte mult de Spike dar deh... personajele negative au mai mult farmec E mult mai carismatic vicious si pe deasupra foloseste si o sabie Am o slabiciune pentru personajele cu sabie
4. The Real Folks Blues