27-11-2008, 01:05 PM
I. For Porcelain Princess:
Multumesc pentru sfat, nu voi da spam si deja ma distrez pe acest forum!
Pentru intrebari:
1. Da , am animale de casa, un catel frumos-rau pe nume Nero, care e la tara,(stai linistita, nu e rau, e foarte bland), si am niste pesti,care ii tinem in apartament.
2. Da, uneori.
3. La inceput mi l-a povestit prietena mea, iar acum il urmaresc si eu, si este foarte bun!(nu mai bun ca cel Kaleido Star, dar il pun pe al 2-lea loc)
4. Nu imi pasa de ce mi se intampla mie, mi-e frica sa nu li se intample celorlalti ceva!
5. Scoala? Nu. Mie imi plac concursurile de orice tip.
Bye-Bye!!!
II. For Pure Love
Thanks.
Pentru intrebari:
1.
2. Imi place ciocolata, dar decat cea alba.
3. Da, e sora, numai pentru faptul ca seamana cu mine.Are spirit de competitie.
4. Death Note, Mew Mew Power, Yo-Gi-Oh, Inuiasha, Slayers, Spioanele, Pinguin Brothers(povestit de prietena mea), Vampire Knight, Naruto,etc.
Va multumesc pentru faptul ca ati pasit pragul topicului meu!
Va asteapta kandy, chiar multe de nu-ti vine sa crezi. ! :3:
Multumesc pentru sfat, nu voi da spam si deja ma distrez pe acest forum!
Pentru intrebari:
1. Da , am animale de casa, un catel frumos-rau pe nume Nero, care e la tara,(stai linistita, nu e rau, e foarte bland), si am niste pesti,care ii tinem in apartament.
2. Da, uneori.
3. La inceput mi l-a povestit prietena mea, iar acum il urmaresc si eu, si este foarte bun!(nu mai bun ca cel Kaleido Star, dar il pun pe al 2-lea loc)
4. Nu imi pasa de ce mi se intampla mie, mi-e frica sa nu li se intample celorlalti ceva!
5. Scoala? Nu. Mie imi plac concursurile de orice tip.
Bye-Bye!!!
II. For Pure Love
Thanks.
Pentru intrebari:
1.
2. Imi place ciocolata, dar decat cea alba.
3. Da, e sora, numai pentru faptul ca seamana cu mine.Are spirit de competitie.
4. Death Note, Mew Mew Power, Yo-Gi-Oh, Inuiasha, Slayers, Spioanele, Pinguin Brothers(povestit de prietena mea), Vampire Knight, Naruto,etc.
Va multumesc pentru faptul ca ati pasit pragul topicului meu!
Va asteapta kandy, chiar multe de nu-ti vine sa crezi. ! :3: