26-11-2008, 11:17 PM
regarding
cea mai plauzibila explicatie ar fi sa nu se fi postat sau cand ai postat sa iti fi cazut netul
[si eu postez pe zup apare mesajul, chiar si cu netul cazut doar ca, cand ma loghez mai tarziu, nu apare mesajul ]
well, nu fi suparata pe noi caci nu am fost vinovate [ eu sau aikad] de data aceasta ._.]
Citat: Deoarece ficul meu a fist sters de cineva m-am hotarat sa-mi mai incerc inca o data norocul asta daca va place si ati vrea sa ii pun o continuare.Nu stiu sigur cand voi posta dar cred ca sambata viitoate avand in vedere ca luni suntem liberi. sper sa va placa.nu ti-a sters nimeni ficul :| nici eu, nici aikad, nici un global si nici un admin nu ti-a sters ficul, am verificat sa vad daca a fost sters [50 de pagini ~X( ] si nu apare ca a existat vreodata acest fic
cea mai plauzibila explicatie ar fi sa nu se fi postat sau cand ai postat sa iti fi cazut netul
[si eu postez pe zup apare mesajul, chiar si cu netul cazut doar ca, cand ma loghez mai tarziu, nu apare mesajul ]
well, nu fi suparata pe noi caci nu am fost vinovate [ eu sau aikad] de data aceasta ._.]