Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

teh omg funny story [parodie]

Capitolul 11 Lupta cu rivalul si cei trei purcelusi ( ce?? ce purcelusi...ma rog daca asa zice el...)

Hainele negre a lui Jack fluturau in bataia vantului. (de fapt erau albe hainele...da nu le-a mai spalat de 3 ani....). Eroul analiza situatia in detaliu , il privi pe Jack apoi privi sceptrul de foc din mana sa si se gandi :
- Oare pot aprinde tigari cu el .... hmmm...(Ce cap....)
Jack ridica privirea usor si doi ochi rosii de flacari incepura sa straluceasca sub gluga , cu o privire malefica si pe un ton slab Jack graii :
- Eu...sunt parintele tau....
- Esti popa ? La ce biserica ?
- Nu...eu sunt..tatal tau...
- Da ?? O_O
- Da ma da ,eu sunt tatal tau, ce ai nu auzi ?! (todeauna zic de doua ori...de parca din prima nu aud bine....)
- Pai , tata , nu mi-ai plait pensia alimentara de 30 de ani, imi datorezi cam un milion de dolari plus alocatia. O_o
- Nu nu , aa , pai , eu de fapt aa da ! Eu ..sunt...finul unchiului matusii sorei varului nashului fratelui sorei vitrege a colegului de camera a tatalui tau !
- Nuuuuuu !! ( nu , nu, nu de aia a urlat... a scapat o moneda intr-o gaura din pamant...)
- Daa.....vino fiule...vino de partea intunecata...zise Jack facandu-i un semn cu mana
- Bine bah , ce parte intuecata tu nu vezi ca e soare peste tot ?
- Daca refuzi , ma vei infrunta intr-o lupta unu la unu !
- Pai daca se termina unu la unu inseamna ca e egal , ce rost mai are sa ne luptam .
- Wow.....simt ca Prostia e puternica in tine...esti …cavaler..
- Mergi ma si bate-ti coasa , eu nu sunt ca Valer , Valer e un prost.
- Gata cu vorba ! La lupta !
Jack isi scoase gluga spre mirarea eroului , fata era neagra , acoperita de o masca de gaz fumurie ( normal , si eu as fi purtat o masca de gaz daca nu ma spalam de 3 ani....) prin care respira greu. Vazand acestea eroul se hotara sa-l ajute . ( mda...nush de unde i-a venit ideea ca daca ii trosneste un pumn in stomac o sa poata respira mai bine...).
Cu o miscare rapida , circulara de sabie Jack aproape ii reteza capul eroului dar acesta se feri chiar la limita ( tipic...) Jack incerca din nou dar eroul bara cu sceptrul.
O raza de lumina strapunse norii fumurii si cazu peste cei doi. Clopotele manastirii incepu sa se clatine de la vantul puternic , sunetele clopotelor umpleau vazduhul. Cea mai mare infruntare din toate timpurile avea sa inceapa.
Oriunde sceptrul si cu sabia intunecata se ciocneau o sclipire de scantei cadea pe pamant.( nesimtitii..strica bunatatea aia de sabie...). Lupta era incredibila , nemaivazuta. Toate loviturile lui Jack ricosau .Nu se stie cine va castiga. ( ba tu esti prost ? ..tu nu vezi ca eroul e acolo in groapa aia de langa stanci , isi leaga siretul ...si Jack tot loveste ca un crizat piatra aia mare de acolo, cu sabia...cred ca nu vede bine cu masca aia pe ochi...). Deodata eroul reusi sa opreasca atacul si sa faca sabia sa ricoseze inapoi in Jack taindu-i masca .( eroul era la manastire , juca carti cu calugarul...sabia a ricosat din piatra...tu nu vezi nici tu ? ).Vazand ca puterea eroului era prea mare se Jack se retrasesi zise :
- Poate ca m-ai invins ...acum..dar...ma voi intoarce... ( si chiar s-a intors , cu spatele...)
Dar eroul era tacut , nu i-a raspuns ( vorbea cu o piatra ma !!) Zicand acestea Jack alerga si sari peste niste stanci pentru a disparea fara urma. ( a stat 7 zile in spital...a sarit fix in cea mai mare prapastie...copii uitati-va unde sariti...)
Pentru ca il ajutasera calugarul i-a rasplatit pe cei doi facandu-le cadou Sceptrul Focului si o carte veche despre vraji secrete .(cadou pe naiba...i le-a dat calugarul pentru ca a pierdut la poker...).
- Ati aparat manastirea cu curaj , va multumesc.
- Ce Curaj ? Cine-i ala ? N-a fost aici , ti se pare doar...
- Ai mare grija cu sceptrul , oriunce vei lovi cu el va fi cuprins de flacari si va arde.
- Bla bla bla am inteles aham.
- Deci ai grija sa nu….
- Gandacul ! Uitel!!
- Ce.. ? Nuuu !
Eroul izbi sceptrul de podeaua manastirii ca sa loveasca un gandac. ( era din lemn manastirea.... nici macar geamurile n-au mai ramas din ea..)
Acum alergau spre noi aventuri ( alergau de numa..ca de ii prindea calugarul ii facea bucatele...) si spre noi meleaguri dar acum cu un rival care ii va urmari mereu. ( tipic...rivalii astia...decat sa fii somer..mai bine rival..).
O campie superba taiata la mijloc de un paraiash cristalin se ivi in fata lor. Fata il lua de mana pe erou si alergara spre paraiash pentru a petrece o intreaga zi linistita , doar ei doi. ( si cum ramane cu soparla aia uriasa care distruge vulcanul ala din spatele lor ? ) Lasa aia, ce conteaza , oricum next episode special edition : romance stuff ( bleah...ma duk sa-mi inchiriez ceva film atunci...)

Capitolul 12 Episod Special : Despre romantism. ( romantism eh ..? fa-o bine de data asta macar..)

Romantismul este un curent literar care…(stai ma ,nu asta, scrie despre eroii tai) ah da, ai dreptate , romantismul este un curent literar despre eroii tai. ( nu ma !!,...ah las-o balta..).
Cei doi alergau vioi prin campia de flori (fugeau de o albina...) iar in urma lor zbura o albina prietenoasa ( ce ??..aia de 3 metri ??).Speriati ,eroii nostri s-au refugiat intr-o veche cabana abandonata. (mda...tot timpul e o cabana cand au nevoie eroii de o ascunzatoare ...si mereu e abandonata ..probabil ceva nebun tot construieste cabane prin munti si apoi le abandoneaza....sau ceva...). Au gasit pe masa un biletel :
« Respectabile cititor ( da de unde stie el ca cine citeste o sa fie respectabil ??...) daca citesti acest bilet inseamna ca am fost ucis de albinele uriase ( de fapt s-a inchis din greseala in debara si n-a mai putut sa iasa...). Puteti sa folositi semineul pentru a va incalzi ....(afara erau 40 de grade....ma rog....poate ca a scris biletul iarna..)
- Wow, inseamna ca are calorifer in semineu ! (da....mda...)
Cei doi se asezara impreuna langa semineu sa se incalzeasca( fara foc ? ..mda atunci o sa se incalzeasca ei cand o sa faca stejarul mere...) iar eroul a plecat sa culeaga niste mere din stejarul de langa cabana(oh..mda...ma rog...e o poveste orice e posibil...). Apoi s-a intors .sa se incalzeasca si el. Se asezara impreuna jos.Eroul o privea lung , dori sa ii faca un compliment :
81 Parul tau e atat de frumos...imi aminteste de vremea cand am cazut de la 3 metri si am dat cu fata intr-un gard de sarma ghimpata....
82 Ce ?
83 Ah..uh..a am zis ca ai parul frumos.
84 Oh..mersi...ce dragut esti ^ _ ^
Soarele deja apunea in departare. Fata se apropie de el incet si ii mangaie fata.Apoi ii sopti ceva la ureche si eroul ii zambi infundat. Eroul simtea cum un val de caldura ii cuprinsese corpul ( i s-au aprins pantalonii de la semineu...), era atat de calduros ( ard pantalonii ma !! ) totul era perfect.(stinge pantalonii ma ,ca arde casa !). Fata se apleca usor si ii scoase pntalonii ( mai repede !) si ii arunca pe fereastra. ( mda..peste un lup..care s-a speriat...si a fugit cu ei intr-o mina exploatatoare de gaze naturale...doi munti au disparut din istorie..). Apoi s-au imbratisat in timp ce priveau la focul din semineu.
85 Iti multumesc atat de mult ca m-ai luat cu tine si ma protejezi....esti cel mai dragutz om din lume ^ _ ^
86 Nu , bunico , nu eu am spart vaza aia ,a fost o shorlopamandra (ceva mai bun nu stiai sa inventezi...)
87 Hei trezeste-te !
88 Ah , da , scuze am atipit.
89 Voiam sa itzi zic ca...
Deodata un fulger lovi cabana si becul din spatele camerei se stinse subit. Eroul tresari .
90 Oh nu !! Asta n-a platit curentul !! (mda..si eu care credeam ca s-a speriat de fulger..)
91 Lasa asta, este mai bine pe intuneric , doar in compania focului , vino mai aproape.
92 De ce ? Vrei sa imi faci ceva ?
93 Da , vreau sa iti multumesc pentru tot, in felul meu.
94 Pai si ce, nu poti sa vorbesti de acolo ? ( vai ma...lasa-ma ca ma duc eu...)
In cele din urma fata il convinse pe erou sa vina langa ea (l-a ademenit cu o acadea...).
Eroul o mangaia usor pe obraji ( pe obraji ma !ia-tzi mana de acolo !) apoi o saruta tandru in lumina flacarilor. Se priveau amandoi in ochi si zambeau , apoi dupa o vreme eroul ii sopti tandru la ureche :
95 Vezi ca ai o musca in ochiul stang....
Eroul isi trecu usor mana prin parul ei si o saruta pe frunte. Fata se apropie mai mult de erou si isi lipi capul de pieptul lui apoi zise incet :
96 Vreau sa iti spun ceva foarte important...
97 Ce ? Ai gasit un dolar ?
98 Nu...cred ca...cred ca..te iubesc….
Eroul ramase cu gura cascata , fara cuvinte (inchide ma gura ca itzi curge saliva pe jos..) apoi parca ceva in el se schimbase. O stranse usor in brate si zise si el la randul lui soptind :
99 Si eu...te iubesc...cred ca esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata....(...a innebunit lupu’ O_o)
100 Si eu simt la fel...
101 Si tu crezi ca tu esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat mie vreodata ?
102 Nu, adica , si tu pentru mine esti cel mai frumos lucru din lume...
Lumina lunii strabatea usor geamurile transparente ale cabanei aruncand o lumina argintie peste trupurile celor doi care se sarutau. Peste ei (nu mai...odata ea peste el..odata el peste ea...) veghea de asemenea lumina departatelor stele ( ah..la aia te refereai...). A fost o noapte de vis pentru cei doi ( ce vis ?..ca au adormit numai pe la 7 dimineatza...nici macar somn, daramite vis...). In acea noapte o noua stea a aparut pe cer , o stea nascuta din iubire.....(stelele se nasc din nebuloasa mai , nu din iubire…)
In acea dimineata a aparut Jack sa ii de-a in judecata pentru ca la el in contract spune ca el apare in fiecare capitol. ( pai a aparut acuma...nu despre el e vorba ?) ah da..povestea continua in capitolul urmator...

Răspunsuri în acest subiect
teh omg funny story [parodie] - de Gandalf - 15-07-2007, 02:58 PM
RE: teh omg funny story - de Zvingli - 16-08-2007, 08:09 AM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 10-11-2008, 06:08 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 10-11-2008, 06:55 PM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 10-11-2008, 09:37 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 11-11-2008, 02:13 AM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 11-11-2008, 10:02 AM
RE: teh omg funny story - de Arya - 11-11-2008, 10:28 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 15-11-2008, 02:36 AM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 19-11-2008, 05:17 PM
RE: teh omg funny story - de Moonblind - 15-11-2008, 03:54 AM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 16-11-2008, 05:00 AM
RE: teh omg funny story - de Moonblind - 16-11-2008, 06:31 AM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 25-11-2008, 05:42 AM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 27-11-2008, 04:50 PM
RE: teh omg funny story - de Moonblind - 27-11-2008, 10:35 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 13-12-2008, 05:25 PM
RE: teh omg funny story - de yulobo - 17-12-2008, 01:23 PM
RE: teh omg funny story - de Gandalf - 25-12-2008, 06:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love Funny [yaoi] Aliss_anime 1 2.753 14-03-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Parodie [+18] Hetalia 2 3.597 03-10-2009, 09:34 PM
Ultimul răspuns: Kayura
  Parodie XD Yumina 4 4.393 03-08-2009, 06:12 PM
Ultimul răspuns: Alisia-chan*
  Vizita la Gradina Zoologica [funny fic] Owaranai Yume 9 7.345 07-05-2008, 08:56 AM
Ultimul răspuns: Arya

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)