Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trecutul nu moare

Simple consecinte,cei dragi dispar.

Acum aflase motivul. Fratele ei isi dorea dragoste mai mult decat viata, o iubea mai mult decat pe oricine altcineva. Din cauza ei s-a sinucis si s-a asigurat ca ea n-o sa uite asta. Trebuia sa-i spuna batranului, insa ii era imposibil, simtea ca o va uri dupa toate astea.
-Nu-i poti ascunde, merita sa stie ! sari ca ars Alex cand a observat intentiile Linei.
-Ai dreptate… ii voi spune si voi spera ca n-o sa ma urasca dupa aceea.
Taria disparuse total din vocea ei. Se simtea teama si regretul, privirea ei se intunecase, era furioasa pe propria persoana, pentru ca-l ignorase pe cel ce a incercat sa-i fie aproape.
Ploaia se mai potolise, iar soarele incerca sa apara. Razele se chinuiau sa strapunga norii, sa lumineze copacul, s-o incalzeasca pe Lina si sa-i mai aline durerea.
A intrat impreuna cu Alex in casa, unde a pregatit un ceai, s-a schimbat si s-a pregatit sufleteste pentru intalnire si vestea care avea sa o dea.
Dl. Anatsu isi facu aparitia, buimac si indurerat, incerca sa se mai trezeasca o data, sa realizeze ca toate astea sunt un cosmar.
-Tata, trebuie sa-ti spun ceva… sopti ea sec.E doar vina mea, continua la fel de sec,doar ca mai incet,Mark a murit din cauza mea…
-Vorbesti prostii, durerea te-a orbit.Fratele tau te iubea,nu vroia sa suferi. O incuraja batranul imbratisand-o.
Lina s-a multumit cu atat si a preferat sa taca, hotarand sa-l lamureasca alta data,sa mai lase timp.
Alex dadu dezaprobator din cap.Nu-i placea sa fie partas la un secret ca asta,dar nu avea de ales.
-Eu… eu ies putin. Sopti batranul cu o voce sugrumata.
Lina si tanarul au ramas singuri in camera, cu privirile fixate unul spre altul.
Lina vedea un tip ud si dezamagit, cu aceeasi sclipire rosiatica in ochi, cu parul cazand pe umeri greu din cauza apei.
Linistea a fost perturbata de soneria unui telefon.
-Da ? Sigur mama, venim imediat. Alex a terminat repede conversatia.Mergi ? intreba fara sa astepte vre-un refuz.
Fata s-a supus fara obiectii, simtea ca i se pregateste ceva. L-a sarutat pe batran inainte sa se urce pe motorul tanarului si s-a lasat condusa intr-un cartier periferic. Ii reveneau multe amintiri in minte, tot prin zona asta a stat cand era mica.
S-au oprit in fata unui bloc plin de muschi crescut pe peretii umezi si crapati. A fost invitata sa intre intr-un apartament la parter.In spatele usii albe, a descoperit o casa primitoare, asezata, modesta.
O femeie isi facu aparitia dintr-o camera plina cu fum.Purta o bluza alba, cu manecile taiate, o tigara lunga intre degete, cu o privire pierduta in vise. Cand s-a apropiat, a imbratisat-o pe Lina, aceasta din urma simtind un miros ciudat. L-a privit intrebator pe Alex.
-Marijuana.. ii spuse cu dispret,uitandu-se dupa femeia care se pierdea in perdeaua de fum a camerei.
-Se drogheaza ? intreba fata cu o oarecare ingrijorare.
-Pentru asta te-am adus aici. Am nevoie de ajutor, s-o fac sa renunte la droguri.Mark discuta cu ea, dar de ieri, fumeaza si isi injecteaza mai tot ce poate.
-I-ai drogurile, nu-ti lasa sora sa mai faca asta… incerca ea o abordare.
-Sora ? E mama mea …
Fata a ramas socata.Nu-i dadea mai mult de 25 de ani femeii, iar atitudinea ei nu era caracteristica unei mame.Isi reveni si continua :
-O putem duce la o clinica de dezintoxicare. Orice cheltuieli ar fi, am eu grija, tata sigur va intelege.
Alex o privi uimit. Doar ce se cunoscusera si ea ii ofera deja ajutorul pe care Mark nu i l-a oferit niciodata, pentru ca nu apela la tatal sau pentru bani. S-a rezumat la a o imbratisa si a-i multumi sincer.

Răspunsuri în acest subiect
Trecutul nu moare - de Jigoku - 04-10-2008, 12:22 AM
RE: Trecutul nu moare - de Apathy - 04-10-2008, 12:52 AM
RE: Trecutul nu moare - de Flash - 04-10-2008, 09:55 AM
RE: Trecutul nu moare - de Jigoku - 04-10-2008, 07:09 PM
RE: Trecutul nu moare - de Jigoku - 16-11-2008, 01:51 AM
RE: Trecutul nu moare - de Jigoku - 16-11-2008, 03:07 PM
RE: Trecutul nu moare - de Apathy - 17-11-2008, 12:31 PM
RE: Trecutul nu moare - de Sadic_Soul - 19-11-2008, 09:54 AM
RE: Trecutul nu moare - de Jigoku - 19-11-2008, 10:29 PM
RE: Trecutul nu moare - de Sadic_Soul - 20-11-2008, 12:03 AM
RE: Trecutul nu moare - de Apathy - 20-11-2008, 01:35 AM
RE: Trecutul nu moare - de Ryuu - 22-11-2008, 08:09 PM
RE: Trecutul nu moare - de Jasmine - 23-11-2008, 12:48 AM
RE: Trecutul nu moare - de Jigoku - 24-11-2008, 12:32 PM
RE: Trecutul nu moare - de Apathy - 24-11-2008, 01:20 PM
RE: Trecutul nu moare - de Sadic_Soul - 25-11-2008, 10:09 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Trecutul reinvie sarah chan 2 2.933 14-10-2011, 09:16 PM
Ultimul răspuns: sarah chan
  O pată de sânge în trecutul meu Rena 14 4.930 23-07-2011, 06:17 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Speranta moare ultima MooN. 7 5.494 08-03-2011, 03:53 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  Trecutul nu se intoarce... Ash. 7 4.970 28-08-2010, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Trecutul e trecut, prezentul e prezent The Kraken :X 5 4.832 14-04-2010, 10:29 PM
Ultimul răspuns: The Kraken :X
  Cand speranta moare ultima Erina Ozaki 1 4.600 25-02-2009, 03:13 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)