Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mikami Teru

Hmm... Mikami Teru este exemplul tipic al adeptului obsedat.
(13-11-2008, 01:09 PM)Kyouka_Suigetsu A scris: Totusi, nu pot sa cred ca Light a profitat de increderea lui. Nu credeam ca cineva poate sa te folosesca in asa fel incat:
1. sa ajungi in inchisoare(manga)
2. sa say good-bye to lifein cateva secunde(anime)
Totusi, aici tin sa aduc un contra-argument: avand in vedere ca la momentul in care Teru intra in scena, Kira era deja socotit un cvasi-zeu, putem pune increderea sa absurda pe seama "religiei Kira". Intr-adevar, nu era tocmai o religie, dar el aproape ajunsese zeu (daca nu o dadea in bara la final...*aww*). Facand o analogie cu crestinitatea, nu au existat oare martiri, care au fost bucurosi sa moara in numele credintei lor? Acelasi lucru se aplica si in cazul lui Teru, care a murit in numele zeului sau. Da, stiu ca la sfarsit, este prezent in momentul in care Raito clacheaza (lamentabil), dar el deja era indoctrinat, asa ca se explica.
Mikami Teru a fost un martit al lui Kira...

Evident, toate actiunile sale au fost conduse si de motive proprii, nu doar de credinta in Kira, dar, cand a fost pus in fata mortii, a ales-o pe cea din urma.

Ma refer doar la anime, caci n-am citit manga, dar cred ca acelasi motiv se aplica si in acel caz. Desi, in inchisoare, ar fi avut timp sa reflecteze, cu toate ca deja ar fi fost prea tarziu.
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Mikami Teru - de Kyouka_Suigetsu - 19-10-2008, 09:37 AM
RE: Mikami Teru - de Lye - 19-10-2008, 11:04 PM
RE: Mikami Teru - de Niska - 29-12-2011, 12:47 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)