06-07-2007, 04:01 AM
In acest topic putem compara cele doua echipe.Dar am si o mica avertizare...daca un user jigneste echipa care nu ii place si din aceasta cauza se formeaza o super-cearta...acest topic se va inchide si useri care au luat parte la cearta vor fi sanctionati.Nu sunt permise jignirile!!Ne vom adresa cu respect...indiferent daca suntem dinamovisti sau stelisti.
Onn topic:a fost o perioada in care am tinut cu Dinamo(cam..3 ani).Dar dupa...nush ce s-a intamplat cu mine...dar am inceput sa tin cu Steaua.Devenisem chiar mai fanatica decat fratele meu!Plangea, cand pierdea(nici acum nu pot uita meciul cu Boro) si bineinteles ma bucuram atunci cand castigau.Steaua a vut o perioada mai proasta in care pierdea aproape toate meciurile...si majoritatea cunoscutilor mey incepeau sa tina cu alte echipe(Dinamo,Rapid...chiar si echipele care nu erau asa cunoscute).Yo o tineam una si buna ca o data si o data trebuie sa castigam!!O sa rasara soarele si pe strada noastra!Si asa a fost!Am ajuns in Champions League...si chiar daca am pierdut(asta e)am iesit afara din competitie cu capul sus...un adevarat invingator este acela cand isi recunoaste infrangerea...oricat de dura ar fii.Si asta e Steaua!O echipa invingatoare!
Onn topic:a fost o perioada in care am tinut cu Dinamo(cam..3 ani).Dar dupa...nush ce s-a intamplat cu mine...dar am inceput sa tin cu Steaua.Devenisem chiar mai fanatica decat fratele meu!Plangea, cand pierdea(nici acum nu pot uita meciul cu Boro) si bineinteles ma bucuram atunci cand castigau.Steaua a vut o perioada mai proasta in care pierdea aproape toate meciurile...si majoritatea cunoscutilor mey incepeau sa tina cu alte echipe(Dinamo,Rapid...chiar si echipele care nu erau asa cunoscute).Yo o tineam una si buna ca o data si o data trebuie sa castigam!!O sa rasara soarele si pe strada noastra!Si asa a fost!Am ajuns in Champions League...si chiar daca am pierdut(asta e)am iesit afara din competitie cu capul sus...un adevarat invingator este acela cand isi recunoaste infrangerea...oricat de dura ar fii.Si asta e Steaua!O echipa invingatoare!
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light