Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Twice temptation [yaoi]

thx xD Say-chan

Hana-chan[sora` celor doi, decedata]: http://i275.photobucket.com/albums/jj293...titled.jpg
Hana-chan [cea noua xD]: http://img293.imageshack.us/img293/755/i...974ek5.jpg

Aname Hana

O teama sfioasa isi facea loc prin aer. In mintea baiatului cu parul verde treceau mii si mii de intrebari. De ce fratele sau se poarta asa ? De ce nu il asculta ? De ce aplica mereu gesturi neplacute ? De ce nu gaseste raspunsuri la aceste intrebari..
Vazandu-l ca nu reactioneaza in nici un fel, roscatul nu intentiona sa mai insiste. Isi daduse singur seama ca ii zapacii mintea baiatului in totalitate. Fara a mai spune ceva, se indrepta spre usa, dupa ce iesii ramasese putin sprijinit de ea. "Incep sa exagerez..mai bine o las mai moale.." Privii spre usa biroului. Ar fi vrut sa isi iroseasca iar timpul aiurea acolo, cu minunatele sale foi, insa facu pas. In acel moment ii venea sa aleaga dintre doua lucruri: cafea–sa stea treaz si sa se gandeasca mai bine la ceea ce trebuie sa faca- sau somnifere- sa doarma si cand sa se trezeasca totul sa fie ca inainte-. "Vreau prea multe..nu ?" Isi spuse acesta indreptandu-se spre balcon sa isi aeriseasca creierii.
Deodata un tunet puternic isi facu auzul, dupa, cerul incepu sa fie luminat de suvite stralucitoare. Picaturile de apa se loveau de pamant, incet incet se formeau mici oglinzi umede pe sol. Ploaia incepuse destul de violent. Akito ramas in nostalgia sa, fusese trezit la realitate de un fulger luminos, facandu-l pe baiat sa se sperie de umbra mare ce se formase pe perete din cauza dulapului. Cand realiza ce este defapt, se linisti, privind spre geamul stropit de apa. Probabil avea sa fie ultima ploaie puternica din acea primavara, deoarece vara se apropia cu pasi repezi.
Soneria de la usa incepu sa isi cante melodia. Pentru ca roscatul nu avea de gand sa raspunda, Akito se indrepta repede spre usa, deschizand-o. In fata sa statea o fata cu parul blond, lung si frumos aranjat. Sub suvitele rebele ale bretonului, doi ochi gingasi de un albastru aprins isi faceau aparitia. Purta o mica rochie alba, ce avea o floare mare si portocalie in zona pieptului. Era frumoasa, insa uda din cap pana in picioare din cauza vremii de afara. Cu o usoara teama isi gasi vorbele de inceput.
-Um..buna ziua! Imi..imi pare foarte rau insa..nu am avut umbrela si..din cauza asta..eu..defapt hainele mele..sunt ude si..daca aveti o umbrela..si..
-Si nu-i nimic, chicoti baiatul de balbaiala fetei. Poti intra nu iti face griji. E prea urat afara, spuse baiatul politicos, facand vreo doi pasi in spate ca sa poata intra fata.
Putin surprinsa, blonda nu mai putu sa comenteze, facand pasi spre holul "minunat" cum si-l clasificase repede in mintea ei ametita. Picaturile de apa alunecau din parul ei pe umeri, apoi pe brate, degete si cadeau pe podea. Akito revenii cu un prosop pentru fata.
-Poti sta pana se termina ploaia. Nu mi-ai zis..cum te cheama ?
-Eu..ma numesc Aname…Aname Hana..si multumesc foarte mult ! tresarii fata la ultimele cuvinte, in timp ce isi stergea parul cu grija de apa.
-Cu..placere..Hana-chan "Imi aminteste de…sora mea..defapt daca ma gandesc mai bine..seamana putin.." Tanarul o studie cu privirea pe fata din cap pana in picioare, iar pe acesta o apuca o mica agitatie, roseala colorandu-i obrajii fini.
-S-a..s-a intamplat ceva ?!
-A..nu..absolut nimic..Am uitat sa ma prezint..ma numesc Takashi Akito..ma bucur sa te cunosc.
Tanara zambi, multumita ca nu mai era uda in totalitate. Insa hainele ramasesera la fel, lipite pe corpul fetei din cauza apei.
-Daca vrei poti face un dus. Trebuie sa iti schimbi hainele altfel vei racii.
-Dar…dar..
Baiatul insista si vazand ca pana la urma blonda se lasa batuta, merse pana in camera sa cautand un tricou mai lung. In tot acest timp, tanara intra la dus, putin fricoasa de ceea ce se intampla dar fericita ca nu ii mai era frig. Baiatul gasii intr-un final un tricou alb mai mare. Pantaloni nici atat, deoarece erau foarte mari pentru corpul ei gingas.
Shimizu tocmai inchise usa de la balcon, ud si el din cauza ploii care il atinse. Se gandi sa faca un dus asa ca intra in baie. Blonda inca era acolo, pe varfuri incercand sa ajunga la prosop. Roscatul o vazu in totalitate, incepand sa se inroseasca din cap pana in picioare. Biata fata reusi sa ia prosopul ,acoperindu-si corpul cu el.
-Cine esti ? Pleaca ! Perversule !
Acesta nici ca vru sa comenteze, inchise usa repede cerandu-si scuze. Ce cauta o fata dezbracata la ei in baie ? Era socat destul, spre amuzamentul lui Akito care auzise totul. Se apropie de fratele sau, privindu-l copilaros.
-Eh…vezi ? Si fetele spun ca esti pervers….perversule..
-Cum ? Cine ? Dar…o fata tocmai..
-Stiu…afara ploua si ii era frig asa ca am lasat-o sa intre pana cand ploaia o sa se linisteasca. Iar tu ce faci ? Intrii peste ea cand face dus ? E destul de grav daca perversitatea ta a atins nivelul asta. Cere-ti scuze…!
-Am facut-o deja. Habar nu aveam ca e cineva acolo..din cate vezi si eu sunt ud..
Tanarul nu ii mai raspunse, doar scoase limba cu rautate, asezand tricoul langa usa de la baie. Fara sa vrea Shimizu se inrosi putin, ascunzandu-si obrajii cu o mana. Akito se schimbase asa repede ? Sau pana la urma ii acceptase sentimentele ?
--------------------
hope you like it xD
[Imagine: mi08ow.jpg][Imagine: eujbj7.jpg]
J-ROCK Power!
----------------------------------------------------

Răspunsuri în acest subiect
Twice temptation [yaoi] - de mikaru - 25-10-2008, 03:58 PM
RE: Twice temptation [yaoi] - de ank_anime - 25-10-2008, 04:54 PM
RE: Twice temptation [yaoi] - de mikaru - 09-11-2008, 10:05 PM
RE: Twice temptation [yaoi] - de ank_anime - 09-11-2008, 11:00 PM
RE: Twice temptation [yaoi] - de mikaru - 12-11-2008, 11:38 PM
RE: Twice temptation [yaoi] - de MisS.sAdiStic - 13-11-2008, 09:03 PM