Asa deci ;)) am revenit ^___^
1. Naruse_Ryo - deci ea este cea mai tare profesoara :))) si cea mai tare prietena ^___^ >:D<
2. Love_Yuki_Eiri - asa :-? Michel Jackson in varinata anime (orochimaru) la asta s-a prapadit de ras :))) si m-a ajutat cu ceva :-"
3. life is pink - ea imi urmareste tenelovela (viata mea) si se enerveaza plus ca e o prietena ff buna ;)) .
4. Melyeter - cum sa o uit pe ea? :X:X este clujanca si ff buna prietena plus ca m-a ajutat cu gfx-urile
5. Aromaaa (mitzuke) - este cea mai tare :x pot sa vorbescu cu ea orice :))
6. Lynn - este o persoana foarte de treaba, plus ca ma inteleg bine cu ea.
7. Toxxx >:D< >:D< cu fata asta ma inteleg foarte bine :)) nu am ce zice mai multe despre ea.
8. Marina - este o fata foarte dulce si de gasca care este dispusa sa te ajute oricand
9. Toti de pe zup >:D<
1. Naruse_Ryo - deci ea este cea mai tare profesoara :))) si cea mai tare prietena ^___^ >:D<
2. Love_Yuki_Eiri - asa :-? Michel Jackson in varinata anime (orochimaru) la asta s-a prapadit de ras :))) si m-a ajutat cu ceva :-"
3. life is pink - ea imi urmareste tenelovela (viata mea) si se enerveaza plus ca e o prietena ff buna ;)) .
4. Melyeter - cum sa o uit pe ea? :X:X este clujanca si ff buna prietena plus ca m-a ajutat cu gfx-urile
5. Aromaaa (mitzuke) - este cea mai tare :x pot sa vorbescu cu ea orice :))
6. Lynn - este o persoana foarte de treaba, plus ca ma inteleg bine cu ea.
7. Toxxx >:D< >:D< cu fata asta ma inteleg foarte bine :)) nu am ce zice mai multe despre ea.
8. Marina - este o fata foarte dulce si de gasca care este dispusa sa te ajute oricand
9. Toti de pe zup >:D<
![[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]](http://i951.photobucket.com/albums/ad355/Mychyeo/tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif)
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End