21-11-2008, 01:48 AM
Kotoko chiar are tupeu atunci cand vine vorba de fiintele umane,nu ii e frica sa le comenteze in fata...
mi-a placut cand Tatsumaki i-a aratat ca nu poate scapa de trecut,o va bantui pana va reusi sa-si infrunte propriile temeri; si ea ca multi altii incearca sa para dura,dar cand isi vede temerile aduse la realitate, adusa la disperare in balta aceea de sange...
biata Kotoko...
and btw mi-am amintit cand am vazut comentariul lui Kaneto Sayuri,
inceputul se aseamana putin cu Harry Potter,desi ai incuit cele 4 case:Cercetasii,Astropufii,Ochi-de-Soim si Viperinii; cu: electricitate,foc,apa,intuneric si pamant.Iar repartizarea a fost facuta de un pix nu de Jobenul Magic...
Nu stiu de ce,dar mi se par asemanatoare,desi sunt complet diferite...
oricum succes la urmatorul capitol:bv::thumbup:
mi-a placut cand Tatsumaki i-a aratat ca nu poate scapa de trecut,o va bantui pana va reusi sa-si infrunte propriile temeri; si ea ca multi altii incearca sa para dura,dar cand isi vede temerile aduse la realitate, adusa la disperare in balta aceea de sange...
biata Kotoko...
and btw mi-am amintit cand am vazut comentariul lui Kaneto Sayuri,
inceputul se aseamana putin cu Harry Potter,desi ai incuit cele 4 case:Cercetasii,Astropufii,Ochi-de-Soim si Viperinii; cu: electricitate,foc,apa,intuneric si pamant.Iar repartizarea a fost facuta de un pix nu de Jobenul Magic...
Nu stiu de ce,dar mi se par asemanatoare,desi sunt complet diferite...
oricum succes la urmatorul capitol:bv::thumbup: