Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe urmele dragostei!

3.Vestea
"Sakura se uita in ochii lui Sasuke si deodata ii sari in brate."Sasuke ii mangaie usor parul matasos iar Sakura incepe sa zambeasca usor.Insa acel zambet era unul viclean.De odata rozalia il prinde de mana pe baiat si il impinge acesta cazand jos.Sakura il priveste pe baiatul iubit, apoi se duce la el dandu-i o palma peste obrazul drept.In incapere se facu liniste deplina.Sakura,privindu-l pe Sasuke zise:
-Sa nu crei ca am uitat de ceea ce mi-ai facut.Eu nu sunt proasta nimaniu Sasuke.Aaaa si....Dar nu termina de vorbit ca brunetul o ia inainte:
-Mare greseala am facut incercand sa cred ca am sentimente.Spuse acesta ridicandu-se si lund-o de mana pe Sakura soptindu-i la ureche:
-Te urasc!
Si pleaca din camera lasand-o pe Sakura indurerata.Toti cei din clasa nu mai indrazneau s-a scoata un cuvant.Deodata Sakura se intoarce catre usa si tipa:
-SA STII CA SI EU TE URASC SASUKE! ESTI UN IDIOT! Spuse aceasta cazand in genunchi si izbucnind in plans.
Hinata si Ten Ten merg langa rozalie si incerca sa o potoleaca, insa aceasta nu asculta vorbele prietenelor ei.In gandul ei se repetau numai 2 cuvinte "Te urasc....Te urasc....Te urasc".Sakura se ridica in picioare si se duse in fata lui Kakashi si a lui Tunade, spunand incet:
-Imi pare rau.
-Dute dupa Sasuke.Am un anunt important de facut.zise Tunade
-Dar....de ce eu?spuse uimita Sakura
-Pentru ca numai tu esti de vina ca a plecat.spuse Kakashi, citind din cartea aceea portocalie.
-A...bine.Spuse Sakura lasand capul in jos de rusine.
Sakura pleca sa il caute pe brunet.Aceasta scotoceste fiecre loc din scoala si din apropierea scolii insa Sasuke e de negasit.
-Offf oare unde o fi baiatul ala?Spuse Sakura oftand.Din spatele ei se ivira o umbra iar aceasta se intoarse rapid.
-Aici sunt.Se vede ca nu ai stofa de ninja.Ha! Nici nu ai observat ca am fost mereu in spatele tau.Spuse Sasuke uitandu-se rece la rozalie.
-Uite unde era marele ninja.In fine.Doamna Tunade vrea sa vii in clasa.Are de facut un anunt important.
-Aha.Spuse Sasuke uitandu-se la fata.Oarecum ii parea rau de cele intamplate intre ei.
Cei doi se indreapta catre sala de clasa.Sakura statea umpic mai in fata decat Sasuke deoarece nu dorea sa il vada.Cand au ajuns in clasa, profesorul le facu semn sa mearga in banca.Acestia sa-u asezat in bancile lor,iar doamna Tunade a tushit usor in semn sa fie atenti.
-Ascultati! De astazi intr-o saptamana se vor alege echipele avansate de ninja.Deasemenea veti avea si prima voastra misiune de gradul A.Echipele isi vor pastra actulaii membri insa vor avea antrenamente mai dure si unde e nevoie se vor face niste schimbari al membrilor echipei.Ma refer la faptul ca in echipa voastra pote sa mai intre inca o persoana pentru a echilibra echipa.Ati inteles?
-DA! Spuse toata clasa.
Orele se terminase iar fiecare se indreapta catre casaele lor.Ajunsa in casa Sakura se duce sa faca un dus, dupa care mananca apoi se culca.Mai mult de jumatate de noapte se gandise la cele intamplace azi cu baiatul pe care il iubea asa de mult.
-Poate ca a fost doar un cosmar.Spuse Sakura oftand.
Insa nu stia ca vorbele sale au fost auzite de catre o umbra misteriosa, urmarea fiecare mishcare a rozaliei.Era Sasuke.Acesta se ridica de pe creanga ciresului inflorit de langa casa rozaliei si isi spuse in gand "Mi-as fi dorit sa fie un cosmar".Dupa care incepe sa sara din copac in copac.

Răspunsuri în acest subiect
Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 26-10-2008, 10:59 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de Jasmine - 26-10-2008, 11:37 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 26-10-2008, 11:55 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de Jasmine - 27-10-2008, 12:17 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 17-11-2008, 03:55 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 23-11-2008, 12:00 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 26-12-2008, 02:24 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 03-01-2009, 02:40 AM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 04-01-2009, 10:39 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de denisa - 05-01-2009, 08:42 PM
RE: Pe urmele dragostei! - de andreea_sakura - 25-01-2009, 01:54 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pasind pe urmele iubirii KarinaD 21 12.514 18-10-2010, 08:36 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) Who said i have to be normal 7 13.086 06-05-2010, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Ella-chan
  Pe urmele diavolului [hentai] Hitman 16 11.812 31-07-2009, 02:29 PM
Ultimul răspuns: nimeni
  Pe urmele destinului (+16) WinterSoul 34 18.100 02-05-2009, 02:41 AM
Ultimul răspuns: cookie
  Pe urmele dragostei ! by me ... sweet_zoey 0 2.527 19-02-2009, 10:55 AM
Ultimul răspuns: sweet_zoey

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)