Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blood+

A venit si nextu
Capitolul 4
La usa era chiar Solomon.Fata sari repede in pozitie de atac si Haji apru in spatele ei
-- Stati calmi,nu am venit s-a va atac.As putea sa vorbesc cu Saya intre patru ochi?
Haji ii arunca o privire cu subinteles fetei si aceasta raspunse afirmativ,atunci el se retrase.
-- Bine,acum ca ma ramas singuri spune ce ai de zis.
-- Am venit pana aici ca sa iti spun ca am renuntat definitiv la Diva,am veni sa te rog,daca pot deveni cavalerul tau,Saya.
-- Dar fata nici nu mai avu timp sa raspunda caci cavalerii Divei aparura.Incepu o lupta crancena Haji incerca sa-i reziste lui Amshel,Saya lui Nathan .Cei de partea raului pana la urma reusira sa izbuteasca sa-i raneasca pe adversari,si il luara pe Solomon cu ei.Odata ajunsi la impunatoarea casa a lui Nathan il bagara pe tradator intr-o pivnita,Diva veni spre el
--Esti o rusine pentru sangele nostru.Nu mei meriti sa traiesti.Erai preferatul meu,erac cel mai frumos cavaler al meu Solomon Goldsmith,dar tu mai tradat.Pentru mine au existat doua tipuri de oameni,cei care mi-se supun si cei care vor sa ma ucida.Acum tu faci parte din cea de-a doua categorie,cei ce nu mi se supun nu merita sa existe.Atunci Diva i ordona lui Amshel sa-l ucida.
-- Nici un cavaler nu va putea rezista aicestei lovituri! Atunci el lovi in zona capului,si acesta se cristaliza.
-- El a ales aceasta cale,spuse Diva
Zilele treceau si Saya se simtea din ce in ce mai rau,ea era vegheata in permanenta de Haji si de micuta Lulu , care se mutase cu ei dupa moartea celor de la Schiff,ea le simtea foarte mult lipsa.
-- Haji,Saya viseaza cand doarme?
-- Sigur.
-- As vrea si eu sa pot visa ,poate imi voi visa prieteni.
-- E frumos sa visezi dar uneori visele se transforma in cosmaruri.
Haji privea la fata care dormea .Parea o zana ,frumusetea ei ii trezise baiatului sentimenele de mult pierdute.Saya deschise usor ochii si ii zari pe cei doi stand in jurul ei.
-- C-e sa intamplat?cat timp am dormit?
-- De ieri dormi.Ar trebui sa mai stai putin in pat inca esti slabita,spune brunetul.
-- Ma simt bine. Fata se ridica din pat si se duse la fereastra. Privi afara si vazu oameni veseli care nu stiau ce pericol ii pandeste.Ea vroia sa le asigure siguranta... si pentru asta era pregatita sa-si dea viata.
Leon Oswald Addiced=> My love, don't touch my boy, he's mine!!!

Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star)

[Imagine: chibi_1654.gif]
Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke
- chibi and monkey

Răspunsuri în acest subiect
Blood+ - de Midori - 15-11-2008, 12:50 AM
RE: BLOOD+ - de Shilpa - 16-11-2008, 12:09 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 16-11-2008, 02:18 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 16-11-2008, 11:55 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 17-11-2008, 10:50 AM
RE: BLOOD+ - de Midori - 12-12-2008, 08:30 PM
RE: BLOOD+ - de Kitsune's Iris - 13-12-2008, 02:56 PM
RE: BLOOD+ - de Maria Kurenai - 12-01-2009, 10:48 PM